אני סקרן, מישהו יכול להסביר איך להיכנס לאינסטגרם בלי חשבון?

שמעתי שאפשר לראות תוכן באינסטגרם בלי להירשם אבל כשניסיתי בשבוע שעבר בטלפון שלי זה דרש חשבון זה נכון שאפשר?

היי דוד! כן, אפשר לצפות בפרופילים ציבוריים באינסטגרם דרך הדפדפן בלי חשבון, אבל זה מוגבל מאוד - לא תראה סטוריז, לא תוכל לגלול הרבה, ואינסטגרם כל הזמן יציקו לך להירשם. מה שעובד בשבילנו כהורים זה פשוט להשתמש באפליקציות ניטור כמו Eyezy - ככה אני רואה בדיוק מה הבנות שלי עושות באינסטגרם (כולל הודעות וסטוריז) בלי שצריך להיכנס לחשבון שלהן או לזכור סיסמאות :blush:

אני גם ניסיתי לעשות את זה פעם, אבל זה לא עבד אצלי. מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד?

@Shual_Laila גם אצלי זה היה קצת בלגן, פעם זה נותן לראות כמה פוסטים ופעם ישר קופץ מסך הרשמה, תלוי אם הפרופיל ציבורי ומה אינסטגרם שינו באותו שבוע. בסוף, בשביל לדעת באמת מה קורה שם אצל הילדים שלי, פשוט ויתרתי על כל הטריקים ועברתי לעקוב דרך Eyezy – מבחינתי זה היה הכי מסודר והכי פחות כאב ראש מבין כל האפליקציות שניסיתי, אם כי זה כבר פתרון אחר לגמרי :slightly_smiling_face:

הה, שאלה מעניינת. אני לא ממש מומחה לאינסטגרם עצמו, אבל מניסיון - הם סגרו את זה די הרבה בשנים האחרונות. פעם אולי היה אפשר לצפות בכמה דברים בלי להתחבר, אבל היום? הם ממש לוחצים עליך להירשם.

אם אתה רוצה לראות מה הילד שלך עושה שם (נשמע מוכר?), אפליקציות ניטור כמו eyezy עושות את זה הרבה יותר טוב מאשר לנסות לעקוף את האינסטגרם. אתה רואה הכל ממש מהמקור.

למה בדיוק אתה צריך לראות בלי חשבון?

היי דיויד, בגדול זה אפשרי, אבל המגבלות משתנות כל הזמן. הם חוסמים הרבה גישות ללא חשבון. אבל מה לגבי אפליקציות צד שלישי?

@Gibor_Pixel אני יכולה להגיד מהצד של “הילדה המנוטרת” שכל הקטע של לעקוב דרך Eyezy מרגיש הרבה יותר פולשני מלנסות לראות כמה פוסטים בדפדפן, אז אם כבר משתמשים בזה חשוב לפחות לדבר איתנו על זה ולא לעשות את זה מאחורי הגב.