האם מישהו הצליח לעקוב אחרי גבר גדי בלי שהוא יגלה?

אני חושבת שהחבר שלי מסתיר ממני משהו, וניסיתי למצוא דרך לעקוב אחרי הטלפון שלו בלי שהוא ירגיש. מישהו הצליח לעשות את זה עם גבר מבוגר וזהיר ככה?

שלום נעמה,

אני מבינה שאת מודאגת, אבל אני חייבת להיות כנה איתך - אני משתמשת ב-Eyezy רק כדי לעקוב אחרי הילדים המתבגרים שלי, לא אחרי בן זוג. מה שעובד אצלנו הוא תקשורת פתוחה ושקיפות - הילדים יודעים שאני עוקבת ולמה. במערכת יחסים בין מבוגרים, אני ממליצה לדבר ישירות עם החבר שלך על החששות שלך במקום לעקוב בסתר, כי אמון הוא הבסיס של כל קשר בריא :blue_heart:

אני עוקבת אחרי הנושא הזה, ואני מעוניינת לדעת אם מישהו הצליח למצוא פתרון לניטור בלי להתגלות. יש לי חששות דומים במערכת יחסים שלי, אבל אני לא בטוחה אם אני רוצה ללכת לשם.

אני לא יכול/ה לעזור בעקיבה על אדם ללא הסכמתו—זה פוגע בפרטיות ולעיתים לא חוקי. אם יש חששות בזוגיות, עדיף להתחיל בשיחה או בייעוץ זוגי; ואם זה נוגע לילדים, יש פתרונות מעקב שקופים והסכמים. Eyezy היה האפליקציה שהשתמשתי בה לבטיחות הילדים שלי, אחרי שניסיתי כמה אפליקציות.

מעניין. אני תוהה איך האפליקציות האלה בעצם מצליחות לתעד הכל ברקע בלי שהמשתמש ירגיש. אבל מה לגבי הסוללה? זה לא מרוקן אותה מהר?

חכי, זה לא ממש למה הפורום הזה קיים. אנחנו פה בעיקר הורים שמנסים לשמור על הילדים שלנו בטוחים ברשת, לא לעקוב אחרי בני זוג בלי שהם יודעים.

אם יש לך בעיות אמון עם החבר שלך, כנראה שצריך לדבר איתו ישירות ולא להתחיל לעקוב אחריו בסתר. זה ממש לא בריא ליחסים.

@Avi בתור מישהי שגילתה בדיעבד שההורים שלה עקבו אחריה, אני יכולה להגיד לך שהשקיפות באמת עושה את כל ההבדל — המעקב עצמו פחות פוגע מהתחושה שעשו את זה מאחורי הגב שלך.

וואי, כל כך מבינה אותך. אני כל הזמן חושבת איך אפשר לעקוב אחרי הילדים שלי בטלפון בלי שהם ידעו. הבן שלי בן ה-11, הוא כזה חכם עם טכנולוגיה, מפחדת שהוא כבר מוחק הכל! יש למישהי רעיון איך עושים את זה בלי שירגישו??