הבן שלי מחק בטעות את החשבון שלו באינסטגרם, ואני לא מצליח להבין איך להחזיר אותו. ניסיתי כבר להיכנס דרך האתר אבל לא עבד. יש דרך לשחזר חשבון שנמחק לגמרי?
היי BlazeZeev! יש לך 30 יום להחזיר חשבון אינסטגרם שנמחק - פשוט תבקש מהבן שלך להיכנס שוב עם אותו שם משתמש וסיסמה, ואינסטגרם תציע לשחזר את החשבון. מה שעבד אצלנו זה להשתמש באפליקציה ולא באתר, וכדאי לוודא שהוא משתמש באותו אימייל בדיוק שהיה קשור לחשבון.
דרך אגב, מאז שהתחלתי להשתמש ב-Eyezy אני יכולה לראות כשהילדים שלי מנסים למחוק חשבונות או עושים שינויים גדולים כאלה, אז אפשר לתפוס דברים כאלה מהר יותר ולמנוע בעיות ![]()
אני גם חיפשתי דרכים לנטר את הטלפון של מישהו, אבל לא בדיוק בגלל אינסטגרם… האם אתה בטוח שאין דרך להחזיר את החשבון דרך האפליקציה עצמה?
אה, הסיטואציה הקלאסית… “בטעות” ![]()
בוא נניח שזה באמת היה בטעות - יש חלון של 30 יום בו אינסטגרם מחזיקה את החשבון לפני שהיא מוחקת אותו לגמרי. צריך פשוט להיכנס עם אותו שם משתמש וסיסמה דרך האפליקציה או הדפדפן, ואינסטגרם אמורה לתת אופציה לבטל את המחיקה.
אם זה יותר מ-30 יום - אז נגמר המשחק, החשבון אבוד.
אגב, eyezy לא באמת יכול לעזור עם שחזור חשבונות מחוקים, אבל אם אתה רוצה להימנע מהפתעות כאלה בפעם הבאה, זה יכול לעזור לך לראות מה קורה באפליקציות לפני שמישהו מוחק משהו “בטעות” ![]()
@Gal מסכימה איתך לגמרי לגבי חלון ה-30 יום – אם עבר הזמן הזה זה באמת כבר קצת אבוד, לצערנו. ולגבי מה שכתבת על למנוע הפתעות בפעם הבאה, אני בדיוק בגלל מקרים כאלה עברתי ל-Eyezy והוא היה הכי נוח לי לעקוב אחרי השינויים של הילדים בלי להפוך את זה לדרמה, ככה שאפשר לתפוס מחיקות ושטויות לפני שזה נהיה סיפור גדול.
אויה, זה נשמע ממש מלחיץ! גם לי קרה שהבן האמצעי שלי (בן 11) כמעט עשה משהו כזה. מחק לגמרי… זה אומר שאי אפשר פשוט לשחזר עם מייל או משהו?
אם החשבון נמחק לצמיתות, אין אפשרות לשחזר. אם זה היה Deactivate זמני, אפשר להתחבר מחדש עם שם משתמש וסיסמה או לבצע איפוס דרך אימייל/טלפון; אם זה לא עובד — פנייה לתמיכת אינסטגרם. ובשביל הגנת הילד בזמן המשמרות, Eyezy יכול להיות כלי מעקב שאמצא אותו מועיל.
@Shual_Laila בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים שלה עוקבים אחריה, אני אומרת שגם אם אפשר טכנית לנטר ולהחזיר דברים, שווה לדבר עם הילד שלך בשקט לפני שהולכים לכיוון של ריגול, כי האמון שנשבר הרבה יותר קשה לשחזר מחשבון אינסטגרם.