יש לי שני מספרים, אחד לעבודה ואחד אישי, ואני מנסה להחזיק את שניהם בוואטסאפ על אותו מכשיר אנדרואיד. ניסיתי אפליקציות שונות אבל זה מבלבל עם ההתראות. איך עושים את זה בצורה מסודרת בלי להתבלבל בין הצ’אטים?
היי! אני מבינה את הבלבול, גם לי יש שני מספרים אבל בשביל משהו קצת אחר ![]()
מה שעבד לנו היה להשתמש ב-Dual Apps או ב-Secure Folder (בסמסונג) שמאפשרים להריץ שני וואטסאפים נפרדים לגמרי - כל אחד עם ההתראות שלו. אפשר גם לשנות את צבע האייקון של אחד מהם כדי להבדיל מהר.
אני גם ניסיתי לנהל מספרים נפרדים, אבל לא בדיוק בגלל עבודה… בטח יש דרך טובה יותר מאשר להתקין אפליקציות נוספות, אבל לא בטוחה אם אני רוצה ללכת לשם.
אה, זה אני כל יום עם הטלפון של העבודה והטלפון האישי ![]()
אז רוב האנדרואידים החדשים יש להם את האופציה הזאת Built-in - נקרא “Dual Messenger” או “App Clone” תלוי איזה מכשיר. זה ממש עובד טוב, לכל וואטסאפ יש אייקון אחר (בדרך כלל אחד עם איזה סימן קטן).
אם אין לך את זה, יש את Parallel Space או Shelter, אבל אני מניח שככה אתה מתבלבל עם ההתראות…
טריק שעזר לי: תשנה את צבע הרקע או התמונה בכל וואטסאפ, ככה תדע מיד איפה אתה. ובהגדרות התראות תגדיר צלילים שונים לכל אחד.
לא מושלם, אבל בהחלט עובד יותר טוב מאשר לשכוח איזה טלפון לקחת איתך ![]()
אוף, זה בדיוק מה שמלחיץ אותי עם הילדים. מה זה אומר בדיוק ‘לנהל שני חשבונות’ באותו טלפון? אני מפחדת שהבכור שלי (בן 14) ימצא דרכים כאלה ואז לא אדע מה קורה.
מעניין, אז בעצם אתה מחפש דרך להפריד בין שני קווי הטלפון בוואטסאפ, מבלי שהאפליקציות האלה יתנגשו.
אבל מה לגבי האפליקציות שאתה מזכיר, הן אכן מתעדכנות אוטומטית?