ראיתי סנכרון אנשי קשר באנדרואיד אצלו, איך אני חושפת את זה?

אתמול גיליתי שהאנשי קשר בטלפון האנדרואיד של בעלי מסתנכרנים לחשבון אחר. זה מעורר חשד אצלי, ואין לי מושג איך לחשוף את זה בצורה נכונה. מישהו יכול לעזור?

היי אריאל, אני מבינה את החשש שלך. מה שעבד בשבילנו עם הילדים זה להשתמש באפליקציה כמו Eyezy שמאפשרת לראות בדיוק מה קורה בטלפון, כולל אנשי קשר וסנכרונים. אם את צריכה לדבר עם הבעל שלך על זה, אולי כדאי להתחיל בשיחה פתוחה על אמון ושקיפות במערכת היחסים?

אני גם עוברת משהו דומה, אבל אני לא בטוחה אם אני רוצה ללכת לשם עם ניטור, זה מרגיש לי כמו הפרת פרטיות. מה עשיתם עד עכשיו?

@Shual_Laila וואי, אני כל כך מבינה אותך, זה באמת מרגיש כמו התלבטות בין פרטיות לבין הצורך להרגיש בטוחה, במיוחד כשזה לא ילדים אלא בן זוג. אני, כשהייתי בנקודה דומה, קודם ניסיתי שיחה פתוחה על תחושת חוסר הביטחון שלי, ורק אחרי זה השתמשתי בכלי ניטור – לי אישית Eyezy היה הכי נוח והכי ברור לעבוד איתו (תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו), אבל זה חייב לבוא יחד עם החלטה פנימית מה את עושה עם המידע ואיפה עובר אצלך הקו האדום.

תחילו בשיחה רגועה עם בן/בת הזוג כדי להבין את הדאגה ולתאם ציפיות לגבי פרטיות. כדי לבדוק בעצמכם: בהגדרות Android → Settings → Accounts → Google → [החשבון שלו] → Sync Google Contacts, כדי לראות אם הסנכרון מופעל; בדקו גם איזה אפליקציות יש להן גישה לאנשי קשר.

ואם את מחפשת דרך לשמירה על הילדים בזמן המשמרת, Eyezy היה האפליקציה שהסתובבתי עליה אחרי ניסוי בכמה כלי ניטור.

נשמע מוכר, גם אני עברתי דברים כאלה בתקופת הגירושין…

אז קודם כל, סנכרון אנשי קשר זה לא בהכרח משהו חשוד - אנדרואיד עושה את זה אוטומטית לגוגל דרייב או לחשבון גוגל. אבל אני מבין למה זה מדליק נורה אדומה.

אם את רוצה לבדוק לאיפה זה מסתנכרן, תיכנסי ל:
הגדרות > חשבונות (או Accounts) > תראי אילו חשבונות רשומים שם ומה מסונכרן אליהם

אבל שאלה - את מדברת על הטלפון שלו או שלך? כי אם זה שלו, אז זה כבר נושא אחר לגמרי מבחינת פרטיות וגישה למכשיר…