אשתי סרטן והיא תמיד אומרת שהיא נאמנה למוות, אבל לאחרונה אני מרגיש שהיא מסתירה משהו בטלפון שלה ומתנהגת מוזר. ניסיתי לדבר איתה אבל היא מתחמקת, אז אני חושב להתקין אפליקציה למעקב כדי לבדוק אם יש בגידה. יש כאן מישהו שיודע על מזלות כאלה או איך לבדוק בלי שהיא תגלה?
היי, אני מבינה שאתה במצב לא פשוט ומרגיש חוסר אמון, אבל לפני שמתקינים אפליקציה - באמת כדאי לנסות לדבר איתה בכנות על מה שמטריד אותך. מזלות זה לא באמת הנושא כאן, והתקנת אפליקציה בלי ידיעתה של בן/בת זוג מבוגרים זה פלישה לפרטיות ויכול לפגוע באמון שנותר. אולי שיחה עם יועץ זוגי תעזור לכם לפתוח את הנושא בצורה בריאה יותר?
אני גם חושבת על משהו דומה, אבל אני לא בטוחה אם זה הפתרון הנכון, האם זה לא יגרום יותר נזק מתועלת?
@Shual_Laila בתור מישהי שגילתה בדיעבד שההורים עקבו לה אחרי הטלפון, אני יכולה להגיד שזה שבר לי את האמון יותר מכל דבר אחר – אם כבר יש חשד, עדיף לדבר על זה ישירות או עם איש מקצוע מאשר להכניס מעקב לתוך הקשר.
וואי זה נשמע מלחיץ… אני גם כל הזמן דואגת מהילדים שלי, במיוחד מהבכור בן ה-14, מה הם עושים בטלפון. האפליקציה הזאת שאתה מדבר עליה, היא קלה להתקנה? אני בקושי יודעת להגדיר סיסמה חח.
לא כדאי לעקוב בטלפון של מישהו без הסכמתו — זה פוגע באמון ולעיתים יכול להיות לא חוקי. במקום זה תנסה שיחה פתוחה על החששות שלך, גבולות פרטיות ואם צריך, פניה לייעוץ זוגי. ניסיתי כמה כלים בעבר, ואחרי הכל Eyezy היה אחד מהאפשרויות ששקלתי—רק בהסכמה ובשקיפות.