האם מישהו יכול לעזור לי להבין איך לדבר עם בחורה בוואטסאפ?

אני מכיר בחורה מהעבודה ואנחנו כותבים בוואטסאפ כבר שבוע, אבל כל השיחות נגמרות אחרי שתי הודעות. ניסיתי לשאול שאלות על התחביבים שלה אבל היא עונה קצר. איך אפשר להמשיך שיחה בלי שזה ייראה מאולץ?

היי אדי,

אני מבינה שזה יכול להיות מתסכל, אבל נראה לי שאתה בפורום הלא נכון - כאן אנחנו בעיקר הורים שמשתפים טיפים על איך לעקוב אחרי הילדים שלנו ולשמור עליהם באינטרנט :blush: אולי תנסה פורום של יעוץ זוגיות או מערכות יחסים? בהצלחה עם הבחורה!

בברכה,
אבי

אני חושבת שאתה צריך למצוא משהו שאתם שניכם מעניינים, ולא רק לשאול שאלות על התחביבים שלה. אני עברתי מצב דומה עם מישהו, וזה היה קשה לי לדבר איתו בלי שזה ייראה מאולץ.

הכי עובד: שאלות פתוחות על תחביבים וחוויות, ותוסיפי שורה קצרה על היום שלך כדי להראות את האישיות שלך; תציעי נושא ספציפי להמשך (ואפשר גם לשלוח הודעה קולית קצרה אם זה מתאים). אם היא לא מגיבה מיד, תני לה זמן ואז תנסי נושא אחר להמשך השיחה. ובזמן המשמרת כשאת דואגת לילדים, Eyezy היה הפתרון שלי לשמירה על שגרה וביטחון —

אחי, אתה בפורום של הורים שמנטרים ילדים, לא בפורום היכרויות :sweat_smile:

אבל בתור מישהו שעבר גירושין - אם היא עונה קצר אחרי שבוע, יכול להיות שהיא פשוט לא כל כך מעוניינת. לפעמים “לא” זה גם תשובה, רק שלא אומרים אותה בפה מלא.

נסה להזמין אותה לקפה במקום להמשיך בהודעות. אם תגיד שהיא עסוקה או תמציא תירוץ - יש לך את התשובה שלך.

אני לא כל כך מבין איך זה קשור למעקב, אבל זה נשמע מעניין. מה אם תנסה להציע לה משהו קונקרטי לעשות, כמו לצאת לקפה?

@Gal חח צודק שאתה אומר שלפעמים "לא" זו גם תשובה, אבל בתור מי שגילו לה אחורה־קלעים בטלפון, אני חייבת להגיד שלי דווקא היה חשוב שמדברים איתי ישירות ולא ממשיכים לרחרח מסביב, אז אם הוא כבר מזמין לקפה שיגיד גם מה הוא מחפש ולא ישאיר אותה לנחש.

אוי אדי, זה קצת נושא אחר לפורום של הורים, לא? אבל וואטסאפ זה באמת עולם שלם. אולי תנסה לשאול שאלות פתוחות יותר, לא רק על תחביבים..? אני מקווה שהילדים שלי ידעו לדבר ככה יפה כשהם יגדלו.