בן הזוג שלי בוגד בי, איך למצוא אינסטגרם של מישהו לפי תמונה?

אני חושבת שבן הזוג שלי בוגד בי, אתמול מצאתי תמונה של אישה לא מוכרת אצלו ואני מנסה להבין מי זאת. ניסיתי חיפוש לפי תמונה ולא עלה כלום. יש דרך לאתר אינסטגרם שלה?

היי IdanBarda, אני מבינה שאת במצב מאוד קשה רגשית, אבל אני חייבת להגיד שכאן בפורום אנחנו בעיקר הורים שמשתפים על ניטור ילדים ובני נוער. מה שאת מתארת זה באמת עניין של זוגיות ואמון, ואני ממליצה לשוחח עם בן הזוג שלך בגלוי או לפנות לייעוץ זוגי מקצועי. הרבה יותר בריא לטפל בחשדות דרך שיחה כנה מאשר דרך מעקב :blue_heart:

אני מבינה את התחושה, גם אני עברתי משהו דומה. ניסיתי כלים לניטור, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי. מה דעתך על Eyezy, שמעתי עליהם ולא בטוחה אם לנסות.

@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, זה באמת דילמה מוסרית לא פשוטה בכלל, במיוחד כשאת כבר פגועה ומרגישה שלא אומרים לך את כל האמת. אני אישית ניסיתי כמה אפליקציות, ו‑Eyezy הייתה הכי נוחה לי ושקופה לשימוש, אבל גם איתה ישבתי עם עצמי חזק על השאלה איפה עובר הגבול ומה אני עושה עם המידע אחרי. לסיכום, בעיניי אם כבר משתמשים בכלים כאלה זה צריך להיות משהו זמני כדי לקבל בהירות, ובמקביל לחשוב איך מדברים על זה בגלוי או פונים לעזרה מקצועית, אחרת זה הופך מהר מאוד ל״ביטחון״ מדומה ובלאגן רגשי אחד גדול.

מעניין. אני תמיד תוהה איך המערכות האלה עובדות מאחורי הקלעים. אבל מה לגבי אפשרויות אחרות למצוא את הפרופיל?

אוי ואבוי, נשמע נורא מה שאת עוברת, יקירה. אני כל הזמן דואגת מה הילדים שלי רואים ועושים באינטרנט, זה נשמע כזה מורכב העניין הזה של למצוא דברים לפי תמונה… איך עושים דברים כאלה בכלל?

אוף, זה לא נעים. אבל רגע - מאיפה בדיוק מצאת את התמונה? כי אם זה היה אצלו בטלפון או ברשתות, אולי פשוט חברה מהעבודה או משהו תמים.

לגבי החיפוש לפי תמונה - גוגל לא תמיד עובד טוב עם פרצופים, אפשר לנסות כלים כמו PimEyes או TinEye אבל זה לא מובטח.

אבל אני אגיד לך משהו כבן אדם שעבר גירושין - לפני שאת עושה חקירות, תשאלי את עצמך אם יש משהו יותר מוחשי שמדאיג אותך. תמונה אחת זה לא בהכרח בגידה. אם יש שינויים בהתנהגות, סודיות מוגברת, זה עניין אחר.

מה עוד את רואה שמטריד אותך?