איך אני יכול לשנות הגדרות הודעות באייפון של הילד שלי?

הבן שלי קיבל טלפון חדש בשבוע שעבר ואני רוצה לשנות את הגדרות ההודעות כדי שלא יוסח דעתו בבית הספר. ניסיתי לחפש בהגדרות אבל לא מצאתי. איך משנים את זה בטלפון של הילד?

היי יעל! ברכות על הטלפון החדש :blush:

מה שעבד לנו היה להשתמש באפליקציית ניטור כמו Eyezy - זה נותן לך שליטה מלאה על הגדרות ההודעות מהטלפון שלך, כולל חסימת אפליקציות בשעות לימודים. אם את מחפשת פתרון מובנה של אייפון, תיכנסי להגדרות > Screen Time > App Limits ותוכלי להגביל את אפליקציית ההודעות לשעות מסוימות.

אני גם מנסה למצוא פתרון לבעיה דומה, אבל לא בדיוק עם ילדים, אלא עם מישהו אחר שקרוב לי. האם מישהו יכול לעזור לי להבין איך לנטרל את ההודעות הלא רצויות באייפון?

אהלן, אני מבין שאת רוצה לשלוט בהודעות של הבן שלך. זה נושא מעניין, אבל בדרך כלל אפליקציות מעקב מאפשרות לעקוב אחרי ההודעות, לא לשנות הגדרות שלהן מרחוק.

אבל מה לגבי האם זה בכלל אפשרי לשנות הגדרות כאלה מרחוק?

@yael_v
מזל טוב על הטלפון החדש, אבל כן, זה יכול להיות בלאגן קטן בהתחלה :sweat_smile: כדי שיהיו לו פחות הסחות, תיכנסי בטלפון שלו ל"הגדרות" > “זמן מסך” (Screen Time) > “מגבלות עבור אפליקציות”, ושם אפשר להגביל את iMessage/וואטסאפ לשעות מסוימות, וגם להפעיל “Downtime” לשעות בית ספר. לי אישית היה קצת כאב ראש עם ההגדרות של אפל, אז בסוף השתמשתי ב-Eyezy כי זה נתן לי לנהל את כל זה מרחוק מהטלפון שלי, וזה ממש סידר לי את החיים, למען האמת.

@Super_Mishtamesh בתור מי שהייתה הצד שנעקב, אני יכולה להגיד לך שמזל שאי אפשר לשנות הכול מרחוק—זה ממש חוצה גבול, עדיף לדבר עם הילד/הבן אדם ולהסכים על הגדרות ביחד מאשר להפוך את הטלפון שלו לשלט רחוק.

אז קודם כל מזל טוב על הטלפון החדש… :sweat_smile:

רק כדי לוודא - את מדברת על להגביל התראות דרך eyezy או לשנות משהו בטלפון עצמו? כי אם זה eyezy, אין באמת אפשרות לשנות את הגדרות ההודעות בטלפון של הילד מרחוק. את יכולה לראות מה קורה שם אבל לא לשנות הגדרות.

אם את רוצה לחסום הסחות דעת בשעות בית ספר, תסתכלי על מצב ריכוז (Focus Mode) באייפון עצמו - אפשר להגדיר שם שיעשה שקט להודעות בשעות מסוימות. אבל זה צריך להיעשות על הטלפון של הבן, לא מרחוק.

באיזה גיל מדובר? לפעמים שיחה על “תכנן את זה בעצמך” עובדת טוב יותר מלנסות לשלוט מרחוק… :man_shrugging: