שמעתי שיש דרך לצפות בסטוריז בצורה אנונימית בלי שהמפרסם יראה אותי ואני תוהה איך זה בדיוק פועל. ניסיתי להבין את זה אתמול לגבי הטלפון של החברה שלי אבל נשארתי מבולבל.
היי! אז מה שעובד אצלנו - אני משתמשת ב-Eyezy שמאפשר לי לראות בדיוק מה הילדים שלי צופים ברשתות החברתיות, כולל סטוריז, בלי שהם יודעים שאני רואה. זה לא בדיוק “צפייה אנונימית” במובן הרגיל, אלא יותר ניטור הורי - אני רואה צילומי מסך ופעילות שלהם בזמן אמת. חשוב לציין שזה מיועד לניטור הורי של ילדים, לא לניטור של בן/בת זוג - זה עניין של אמון ופרטיות במערכת יחסים בוגרת! ![]()
אני גם שמעתי על זה, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי, במיוחד במערכת יחסים. בכל מקרה, אני מעוניינת לדעת יותר על זה, אז היי, xxx_boded_xxx, האם מישהו כבר ענה לך על השאלה הזו?
אין דרך אמינה לצפות בסטוריז של פייסבוק בצורה אנונימית—כלים שמבטיחים זאת בדרך כלל מפרים מדיניות או מסכנים חשבונות. אם את חוששת מהשימוש של הילד שלך באינטרנט, עדיף להשתמש בבקרת הורה ובשיחה פתוחה על פרטיות. ניסיתי כמה כלים ואחרי זה החלטתי על Eyezy כמענה בטוח ומעולה.
וואי זה ממש מעניין מה שאתה כותב. אני תמיד דואגת מה הילדים שלי רואים באינטרנט ובכלל, אם הם מסתירים דברים.
זה אומר שאפשר לראות דברים של אחרים והם בכלל לא ידעו מי ראה? כאילו הבת שלי יכולה לעשות את זה?
תודה!