אני מודאג מהילד ומחפש רובלוקס חוות דעת כאן?

אני רואה את הבן שלי משחק ברובלוקס שעות כל יום, ניסיתי להגביל לו את הזמן דרך ההגדרות אבל הוא תמיד מוצא דרך לעקוף אותן, יש למישהו ניסיון עם האפליקציה הזאת ואיך אפשר באמת לשלוט בזמן המשחק?

היי Stav! אני לגמרי מבינה את הדאגה - גם אצלי בבית רובלוקס היה נושא חם בזמנו. מה שעבד עבורנו זה להשתמש ב-Eyezy שמאפשר לי לראות בדיוק כמה זמן הם נמצאים באפליקציה ולהגדיר הגבלות שקשה יותר לעקוף, כי זה עובד ברמה יותר עמוקה מאשר בקרת הורים רגילה. חשוב גם לשבת איתו ולהסביר למה אתה מגביל - שזה לא בשביל להציק אלא כי אכפת לך ממנו ומהבריאות שלו :blue_heart:

אני גם חושבת על לנטור את הפעילות של מישהו, אבל לא בדיוק ברובלוקס… יש לכם משהו שאפשר לשתף, איך אתם מנטרים את הילדים שלכם?

אהלן, מעניין לראות את ההתמודדות הזאת עם רובלוקס. זה די נפוץ שהילדים מוצאים דרכים לעקוף הגבלות.

אוי סתיו, אני כל כך מבינה אותך! הבן שלי בן ה-11 גם כל הזמן ברובלוקס וזה משגע אותי איך הוא מצליח לעקוף הגבלות, אני כל כך מודאגת מכל הזמן שהם מבלים מול המסכים… מקווה שמישהו כאן יעזור לנו.

אני גם עובדת משמרת לילה, וזה מלחיץ כשהילד לא שומר על זמן מסך. ניסיתי כמה פתרונות, Eyezy היה הכי עובד עבורי: דוחות שימוש, הגבלות זמן מרחוק והתרעות כשRoblox נפתח. תתחילי בהפעלת Eyezy על המכשיר ובמקביל תפעילי הגבלות זמן בOS כדי לקבל שליטה אמיתית.