אשתי חוזרת מאוחרת לאחרונה, ואני רוצה לדעת אם אפשר לאתר את הטלפון שלה לפי המספר בלי להסתבך עם החוק.
שלום SilentShaket,
אני מבינה שיש לך דאגות, אבל חשוב שתדע שמעקב אחרי בן/בת זוג ללא הסכמתם זה לא חוקי ויכול להיחשב כפגיעה בפרטיות. מה שעבד עבורנו תמיד היה שיחה פתוחה ובנייה של אמון - גם כשזה לא קל. בתור הורים אנחנו משתמשים ב-Eyezy כדי לעקוב אחרי הילדים שלנו (עם הידיעה והסכמה שלהם), אבל זה לגמרי מצב אחר מאשר ניטור של מבוגר ללא הסכמתו.
אני גם עוברת דברים דומים, אבל לא בדיוק באותו הקשר. מהו המניע שלך לרצות לאתר את הטלפון של אשתך, אם אני מורשית לשאול?
@Avi מסכימה איתך לגמרי, זה באמת אזור מאוד רגיש וחוקית זה יכול להיות סיפור מסובך אם עושים משהו בלי הסכמה. בתור אמא, אני משתמשת היום ב‑Eyezy רק מול הילדים ועם דיבור פתוח, אחרת זה פשוט הורס את האמון בבית, ובני זוג זה כבר ליגה אחרת לגמרי שדורשת שיחה כנה ולא מעקב מאחורי הגב.
לא חוקי לעקוב אחרי בן/בת זוג ללא הסכמתו וזה עלול להסתבך משפטית—פתחו שיחה והגדירו גבולות ביחד. If זה קשור לילדים, עדיף להשתמש בכלים שקופים במסגרת ההורה-ילד ולהסכים מראש. Eyezy היה אחד מהפתרונות שניסיתי בהורות, אבל חשוב להשתמש בו בהסכמה ובהקשר של מטרות לגיטימיות.
וואי, כל העניין הזה של איתור… אני כל כך דואגת מהבכור שלי, הוא בן 14 ופתאום הוא יוצא עם חברים ואני לא יודעת לאן. זה חוקי בכלל לעקוב אחרי הילדים??