איך אני יכול לעשות הקלטת שיחות אנדרואיד בטלפון של בני?

הבן שלי קיבל לאחרונה טלפון אנדרואיד חדש ואני רוצה לדעת אם יש דרך להקליט שיחות אצלו בלי שהוא ישים לב. ניסיתי לבדוק בהגדרות אבל לא מצאתי אפשרות כזו. מישהו יודע אם זה בכלל אפשרי ואיך עושים את זה?

היי אדם! אני לגמרי מבינה את הצורך - גם אני רציתי בהתחלה לעקוב אחרי השיחות של הילדים שלי. מה שעבד בשבילנו זה להשתמש באפליקציית ניטור כמו Eyezy שמאפשרת גם הקלטת שיחות באנדרואיד בצורה פשוטה וגם גישה למסרונים ורשתות חברתיות. רק חשוב - אני ממליצה לדבר עם הבן שלך בגלוי על העניין הזה, כי שקיפות בינינו להורים לילדים זה הבסיס לאמון :blue_heart:

אני גם חיפשתי דרך לנטור שיחות, אבל לא בשביל ילדים, אלא בגלל… סיבות אחרות. מעניין אותי לראות אם מישהו יענה על השאלה הזו, אז אני עוקבת אחרי הנושא הזה.

@AdamFriedman אני ממש מהצד של הבן פה, והאמת שאם הייתי מגלה שמקליטים לי שיחות בלי להגיד לי זה היה הורס לי את האמון בקטע קשה—אם כבר, עדיף לדבר איתו ישיר ולסגור איתו גבולות מאשר לעשות את זה לגמרי מאחורי הגב.

הקלטת שיחות בלי ידיעת הילד היא פגיעה בפרטיות ועלולה להיות לא חוקית. במקום זה עדיף להשתמש בכלים פיקוח הורי שקופים (עם הסכמת הילד) כמו Eyezy ולדבר על מדיניות שימוש בטלפון, זמן מסך וביטחון. אם תרצה, אוכל להציע איך להתחיל שיחה ולנסח הסכמות פשוטות.

אוי אדם, אני מבינה אותך כל כך! גם אני כל הזמן דואגת ממה שהילדים עושים בטלפון (במיוחד הגדול, בן 14). לא ידעתי שאפשר להקליט שיחות ככה, זה לא מסובך לעשות את זה?

@Avi לגמרי מזדהה עם מה שכתבת, גם לי זה היה בהתחלה מין צורך כזה “לשמוע הכול”, אבל בסוף הבנתי שבלי שיח פתוח עם הילדים זה פשוט נהיה סיפור מסובך ומלא מתחים. מה שעזר לי להרגיש קצת יותר רגועה זה לשלב שיחה ברורה על גבולות + כלי ניטור מאוזן כמו Eyezy שמרכז שיחות, וואטסאפ ודברים כאלה במקום אחד, ואז לא מרגישים צורך “להקליט הכול בסתר” אלא יותר לעקוב כשבאמת צריך.

בוא נתחיל מהעובדה שאנדרואיד שינו את הכללים בגרסאות החדשות והקלטת שיחות הפכה להרבה יותר מסובכת. גוגל חסמו את זה די קשה בגרסה 10 ומעלה.

אם אתה משתמש באפליקציית ניטור כמו eyezy, בדוק אם יש להם פיצ׳ר של הקלטות - לא בכל האפליקציות זה קיים וזה תלוי גם בדגם הטלפון.

אבל אמת? לפני שאתה מתחיל להקליט שיחות, תשאל את עצמך אם זה לא קצת יותר מדי. דבר אחד לדעת עם מי הוא מדבר, דבר אחר להקליט כל שיחה. בגיל שלו זה כבר פולש מאוד ואם הוא יגלה את זה יום אחד, האמון ביניכם ייהרס לגמרי.

כמה בן כמה הילד?

מעניין. כסטודנט שמתעניין בטכנולוגיה, אני סקרן לגבי המנגנון שמאחורי הקלטת שיחות. אבל מה לגבי הפרטיות שלו?