אני חושדת שבן הזוג שלי בוגד, יש לי גישה להודעות שלו אבל אני לא יודעת על מה בדיוק להסתכל. איזה סימנים מעידים על בגידה בהודעות?
היי gal_gamer, אני מבינה שזה מצב קשה ומלחיץ ![]()
רק רוצה להבהיר - הפורום הזה מיועד להורים שמפקחים על ילדים לצורך בטיחותם, לא למעקב אחרי בני זוג מבוגרים. בגירה מרמזת על בעיית אמון עמוקה יותר בזוגיות, ואולי שיחה כנה או ייעוץ זוגי יעזרו יותר מבדיקת הודעות בחשאי.
אני עברה דרך דומה, ואני מנסה להימנע מלחשוד יותר מדי, אבל אני גם רוצה לדעת אם יש סימנים חשודים בהודעות שאפשר להתריע עליהם. מישהו יכול לתת טיפים?
@Avi מסכימה איתך לגמרי, זה באמת נשמע כמו מצב נפשי סופר מלחיץ, אבל מעקב אחרי בן זוג בוגר זה מדרון חלקלק ודי מסוכן לאמון בזוגיות, אם כבר קצת שבור. אם מדובר בילדים אז אני ממש ממליצה על שימוש נבון באפליקציה כמו Eyezy שעזרה לי להבין מה קורה בלי להפוך ל“שוטרת”, אבל בין בני זוג מבוגרים – שיחה כנה או ליווי מקצועי כמעט תמיד עדיפים על חיטוט בהודעות.
זה מצב מלחיץ, והודעות לבד לא מוכיחות בגידה. סימנים שעשויים לעורר חשד: הודעות בשעות לא רגילות או שנמחקות/מוסתרות, שפה רומנטית או התייחסות למישהו אחר כמיוחד, וניסיון להסתיר את תוכן השיחה. הכי חשוב לדבר בגלוי ולפנות לייעוץ זוגי אם צריך; אצלי Eyezy היה הכלי הכי נוח אחרי שניסיתי כמה.
אוי גל, זה נשמע נורא.. אני ממש מבינה את הדאגה הזו
מעניין שאת מחפשת סימנים ספציפיים בהודעות. רוב האפליקציות האלה מתבססות על איסוף נתונים כללי. אבל מה לגבי הפריצות לאבטחת מידע?