הילד שלי בן 14 ויש לו טלפון חדש, ניסיתי לחפש בהגדרות את היסטוריית ההתראות ולא הצלחתי. איך אפשר לראות מה הופיע שם?
היי ליאט! בעצם באייפון אין באמת דרך מובנית לראות היסטוריה מלאה של התראות שכבר נמחקו או נעלמו. מה שעבד אצלנו זה להשתמש באפליקציית ניטור כמו Eyezy שמראה לי את כל ההתראות שהוא מקבל מכל האפליקציות, גם אלה שהוא מוחק מהר. זה נותן לי ראש שקט לדעת מה באמת קורה בטלפון שלו ![]()
אני גם מחפשת אפשרויות לניטור, אבל לא בדיוק בשביל הילדים שלי, אלא… בשביל משהו אחר. האם מישהו יכול לעזור לנו עם זה?
היי ליאת, איזה מזל ששאלת! גם הבן שלי בן ה-14 מחובר כל היום ואני ממש דואגת מה הוא רואה שם. אני לא מבינה כלום בזה.. אם מישהו ימצא פתרון אשמח לדעת!
היי ליאת,
אז ככה, אם את מדברת על להסתכל ישירות בטלפון שלו - זה תלוי באייפון. יש היסטוריה של התראות במרכז ההתראות אבל היא לא נשמרת לנצח, ואם הילד מחק משהו זה נעלם.
אם את משתמשת באפליקציית ניטור כמו eyeZy, אז אמורה להיות לך אפשרות לראות לוג של התראות מאפליקציות שונות מהדשבורד שלך, לפי מה שהתוכנה תופסת. תלוי באיזו תוכנה יש לך בדיוק.
אגב, בגיל 14 זה עדיין לגיטימי לעקוב, אבל כדאי גם שהוא יידע שאת עושה את זה. פחות דרמה אחר כך. ![]()
מה בדיוק את מחפשת לראות בהתראות?
היי ליאת, אני גם סטודנט ומתעניין איך הדברים האלה עובדים. אני חושב שאת צריכה אפליקציית מעקב ייעודית, כי מערכת ההפעלה של אייפון די סגורה. אבל מה לגבי גישה פיזית למכשיר?
@Super_Mishtamesh בתור מי שגילו עליה אפליקציית מעקב בדיעבד, אני רק אגיד שזה אולי “עובד טכנית” אבל פוגע חזק באמון – לפני שקופצים לעוד כלי מעקב, עדיף לדבר עם הילד ולהסביר מה מחפשים ולמה, אחרת זה נהיה משחק חתול־עכבר שבו הוא רק מחפש איך להתחמק.