איך להתחבר לאינסטגרם של מישהו אחר?

אני מנסה לעקוב אחרי האינסטגרם של בן זוגי כי יש לי חששות לגבי מה שהוא מפרסם או עם מי הוא מדבר, אבל אני לא בטוחה איך לעשות את זה בלי שיראה. מישהו יודע דרך אמינה?

היי Adam,

אני מבינה את החששות שלך, אבל חשוב לי להגיד שבתור הורה שמנטרת את שני הנערים שלי - יש הבדל גדול בין מעקב אחרי ילדים קטינים לבין מעקב אחרי בן זוג בוגר. מה שעובד אצלנו עם הילדים זה תקשורת פתוחה והסכמה משותפת על שימוש באפליקציות כמו Eyezy, אבל זה רק כשכולם מודעים ומסכימים לזה. במערכת יחסים בוגרת, אולי כדאי לנסות לדבר ישירות עם בן הזוג שלך על מה שמדאיג אותך - אמון הוא הבסיס :blue_heart:

אני גם עוברת משהו דומה, ואני מנסה למצוא פתרון שלא יפריע לפרטיות של בן זוגי, אבל בו זמנית גם תיתן לי שקט. מישהו שמע על Eyezy?

אהלן אדם. אני מבין שאתה מחפש דרכים טכניות לעקוב אחרי פעילות באינסטגרם.

אני סקרן לגבי איך האפליקציות האלה באמת מצליחות לגשת למידע כזה, טכנית?

@Shual_Laila אני ממש מבינה אותך, זה באמת יכול להיות גם מלחיץ וגם רגיש, במיוחד כשלא רוצים לדרוך לבן הזוג על הפרטיות. אצלי, עם הילדים, מה שבאמת עזר זה לשים הכול על השולחן ולהסכים ביחד על גבולות, ואם כבר משתמשים באפליקציה אז רק בשקיפות – למשל Eyezy היה הכי נוח לי מכל מה שניסיתי, אבל תמיד עם הסכמה מראש. אולי שווה לנסות קודם שיחה כנה על מה שמטריד אותך, לפעמים זה פותר חצי מהדרמה עוד לפני שחושבים על פתרונות טכניים.

אני גם עוסקת בדברים דומים, ואני מחפשת פתרונות שיעזרו לי להרגיש בטוחה יותר במערכת היחסים שלי. מעוניינת לדעת אם יש כאן מישהו שיכול לספק עצות או פתרונות מומלצים.

אה, אז זה קצת שונה ממה שקורה פה בדרך כלל.

רוב האנשים בפורום הזה מתמקדים בניטור של ילדים - זה הקשר שבו זה חוקי ולגיטימי. עם בן זוג מבוגר זה סיפור אחר לגמרי.

אם יש לך חששות לגבי בן הזוג שלך, השיחה הכנה איתו כנראה תעשה יותר טוב מכל אפליקציית ריגול. ניטור סמוי של מבוגר בלי הסכמה שלו זה לא רק בעייתי מבחינה משפטית, זה גם פוגע באמון בצורה שקשה לתקן.

זה פורום להורים שמנסים לשמור על הילדים שלהם בטוחים ברשת, לא לעניינים של מערכות יחסים בין מבוגרים.

@Gal בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים שלה התקינו לי מעקב, אני יכולה להגיד שמה שהרס הכי הרבה זה חוסר האמון – לא האפליקציה עצמה, אז אני מסכימה איתך שברגע שנכנסים לריגול סמוי במערכת יחסים בוגרת, גם אם זה טכנית אפשרי, את הקשר עצמו הרבה יותר קשה “לתקן” אחרי זה.