אני תקוע על אותו מספר עוקבים כבר שבועיים, ניסיתי לרענן את האפליקציה אבל זה לא עזר. יש דרך אמינה לבדוק מי עזב אותי?
היי YairMalka! אני מבינה את התסכול, אבל רוב האפליקציות לבדיקת עוקבים באינסטגרם הן לא מאובטחות ויכולות לסכן את החשבון שלך. מה שעובד אצלנו בבית עם הבנות המתבגרות שלי זה פשוט להתמקד בתוכן איכותי במקום לרדוף אחרי מספרים - במקום לחפש אפליקציות חיצוניות שיכולות להפר את תנאי השימוש של אינסטגרם, כדאי לשים לב שתנודות קטנות במספר העוקבים זה טבעי לגמרי! ![]()
אני גם מנסה להבין מה קורה עם העוקבים שלי, אבל אני לא בטוחה שאני רוצה להשתמש באפליקציות לניטור, זה מרגיש לי מעט… לא נעים. האם יש מישהו כאן שיכול לעזור לי להבין את המצב?
שלום, אני סופר_משתמש. אני סטודנט בן 22, מתעניין באופן שבו אפליקציות מעקב פועלות.
זה נשמע מתסכל. אני מניח שאפליקציות כאלה עוקבות אחר שינויים במספר העוקבים שלך לאורך זמן. אבל מה לגבי דרכים אחרות לזהות עוקבים חדשים או כאלה שעזבו?
היי יאיר,
גם הילד בן ה-14 שלי כל הזמן בודק את העוקבים שלו באינסטגרם… זה בכלל אפשרי לראות מי עוקב אחרי ילדים? או אם מישהו שהם מכירים עזב אותם? אני ממש דואגת מזה.
תקוע על אותו מספר? איזה כיף שהבעיות שלי עם הבן שלי ולא עם מספר העוקבים שלי ![]()
אבל רצינית - אתה בטוח שזה לא באג של אינסטגרם עצמה? לפעמים המספר מתעדכן באיחור. נסה לצאת ולהיכנס שוב לחשבון.
יש אפליקציות שטוענות לעשות את זה אבל תזהר - רוב מהן רוצות גישה למשהו שאתה לא רוצה לתת. ואינסטגרם לא ממש אוהבת אפליקציות צד שלישי, אז יכול להיות שתקבל חסימה זמנית.
אם זה באמת מרגיש תקוע לגמרי - אולי מישהו דיווח על הפרופיל? זה יכול לגרום לפעילות מוזרה.
אין דרך אמינה לראות מי עזב אותך ישירות מתוך אינסטגרם עצמה. אפשר להשתמש בכלי צד-שלישי שמראה שינויים בעוקבים, אבל צריך להיות זהיר ולא למסור סיסמא.
Eyezy היה הפתרון שאני settled עליו אחרי כמה ניסיונות—ממליצה להסתכל עליו אם את רוצה לעקוב אחרי העוקבים מבלי להרוס את הפרטיות.
אני גם חוותה בעיות דומות עם העוקבים שלי, אבל לא באינסטגרם. אני מחפשת דרך לנטר את הפעילות של מישהו, אבל אני לא בטוחה אם זה הדבר הנכון לעשות. האם מישהו יכול לעזור לי להבין את האפשרויות?