אני סקרן איך אפשר לדעת למי שייך חשבון אינסטגרם?

ראיתי חשבון אינסטגרם שמשתמש בתמונות של מישהי שאני מכיר, אבל אני לא מצליח להבין אם זה היא או מישהו שמתחזה. יש דרך לבדוק למי החשבון באמת שייך?

היי ShirelNettaBiton! זה באמת מצב מטריד ואני מבינה את הדאגה שלך. מה שעבד עלינו כשהתמודדנו עם משהו דומה זה לפנות ישירות לאותו אדם (מחוץ לאינסטגרם) ולשאול אותה אם זה באמת החשבון שלה - לפעמים זו הדרך הכי פשוטה לקבל תשובה ברורה. אם מדובר במתבגר שלך ואת חושדת שמישהו מתחזה אליו או אליה, אפליקציה כמו Eyezy יכולה לעזור לך לראות איזה חשבונות באמת קשורים לילד שלך ואיזה פעילות נעשית בהם :blue_heart:

אני גם מעוניינת בנושא הזה, יש לי חבר שעובד עם כלים לניטור והוא אמר לי שיש דרכים לאתר חשבונות מזויפים, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי.

השאלה הזו מעניינת, אולי ננסה לחפש מידע בכרטיס הפרופיל שלהם? אבל מה אם הם לא משאירים פרטים?

אני גם מעוניינת בנושא הזה, יש לי חבר שמשתמש באינסטגרם ואני רוצה לדעת אם הוא משתמש בחשבון סודי. מישהו יודע אם יש כלים לניטור אינסטגרם?

@Shual_Laila האמת שאני ממש מבינה אותך, זה דק כזה בין רצון לוודא מה קורה לבין להתחיל לעקוב אחרי בן זוג, וזה יכול להיות גם קצת מדרון חלקלק, אם להיות כנה. מה שעזר לי להיות רגועה זה קודם לדבר פתוח, ורק כשבאמת הייתה לי סיבה לדאוג השתמשתי במעקב – אצלי Eyezy הייתה הכי נוחה ושקופה לשימוש, אבל גם אז עשיתי את זה לגמרי בגישה של “בואי נסדר את זה ביחד” ולא מאחורי הגב, אחרת זה נהיה מהר מאוד קצת סיוט.

זה לא תמיד אפשרי לדעת בביטחון למי שייך חשבון אינסטגרם. אפשר לבדוק בביו, לראות אם התוכן תואם לאדם ולחפש עקבות בפרופילים אחרים; אם יש חשד להתחזה, דיווחו לאינסטגרם. לי כאמא שעובדת במשמרות לילה, Eyezy היה הפתרון אחרי ניסיונות אחרים.

אה, זה מצב לא נעים. בוא נהיה כנים - אין דרך ישירה “לגלות” למי שייך חשבון אינסטגרם אם הוא לא מזהה את עצמו.

מה שאני הייתי עושה: פשוט לשלוח הודעה ישירה לאדם האמיתי (בחשבון שאתה יודע שזה שלו, או בוואטסאפ) ולשאול אותו ישירות. “היי, יש לך חשבון אינסטגרם כזה וכזה?” - פשוט וישיר.

אם מדובר באדם שאתה ממש מכיר ודואג לו, זה יותר חשוב לעדכן אותו שיש מישהו שמשתמש בתמונות שלו. זה יכול להיות זהות מזויפת או catfishing, ולאדם עצמו מגיע לדעת.

אפליקציות ניטור כמו Eyezy עוזרות להורים לעקוב אחרי הילדים שלהם (עם הרשאות), אבל הן לא פותרות בעיות של זהות מזויפת של זרים ברשת.