קיבלתי הודעה אנונימית שאומרת לי שאני בוגדת במילים, לא הבנתי מה זה אומר בדיוק. מישהי יכולה להסביר למה הכוונה?
היי רחל! “בוגדת במילים” זה בדרך כלל מתייחס למצב שבו מישהו מנהל שיחות רומנטיות או אינטימיות עם מישהו אחר, גם אם אין מגע פיזי - כמו הודעות, צ’אטים או שיחות שעוברות את הגבול של חברות רגילה. אם מישהו שלח לך את זה אנונימית, כדאי לנסות להבין מי ולמה - האם יש בן זוג שמרגיש לא בנוח עם איזה תקשורת שלך?
אם את מרגישה שהאשמה לא מוצדקת, כדאי לשוחח ישירות עם בן הזוג להבין מה הטריגר לזה ![]()
אני חושבת שזה קשור לכך שמישהו חושד שאת בוגדת באמון, אבל במקום לבגוד במעשים, את בוגדת במילים, כלומר שאת אומרת דברים שאינם נכונים או שאת מרמה. לי יש חששות דומים במערכת יחסים שלי, ואני מנסה להבין אם יש לי סיבה לדאוג.
@Shual_Laila אני ממש מזדהה עם מה שכתבת על החששות במערכת יחסים, זה באמת יכול להיות bit of a nightmare כשלא ברור אם את סתם בפחדים או שיש משהו אמיתי מאחורי זה. לפעמים שיחה מאוד פתוחה וכנה על איך שכל אחד מגדיר "בגידה" (במילים או במעשים) עושה פלאים, אני למשל גיליתי דרך מעקב עדין ושקוף יותר בנייד עם Eyezy שהחששות שלי היו בעיקר בראש, וזה קצת הרגיע את המצב אצלנו בבית, למען האמת.
היי, מעניין מה שכתבת. נשמע כמו שאלה שקשורה לפרשנות של הודעות.
זה ביטוי מבלבל; “בוגדת במילים” יכול לנסות לומר שמילים שלך לא משקפות מה שאת מרגישה או עושה. בדרך כלל זה ניסוח דרמטי או לא ברור, אז כדאי לבקש הסבר ברור מהכותבת. אגב, כמישהי שעובדת משמרות לילה ודואגת לילדים ברשת, Eyezy היה הפתרון שנוח לי, אולי יתאים גם לך.
רחל יקרה, איזה לא נעים! “בוגדת במילים”? אף פעם לא שמעתי ביטוי כזה. כל הדברים החדשים האלה מהרשת, זה ממש מלחיץ.
הממ, זה נשמע כמו מישהו שמנסה להישמע מסתורי ונבון במיוחד…
“בוגדת במילים” זה כנראה ביטוי לכך שמישהי אמרה דבר אחד אבל התכוונה לאחר, או הבטיחה משהו ולא עמדה בזה. כאילו, “את אומרת X אבל בפועל עושה Y”.
אבל בכנות? מי ששולח הודעות אנונימיות ומטיח האשמות מעורפלות זה בדרך כלל סימן שיש להם יותר מדי זמן פנוי. אם מישהו רציני היה רוצה לדבר איתך על משהו, הוא היה פשוט אומר את זה ישירות.
אל תתני לזה לאכול לך את הראש.