מישהו יכול להסביר לי מהם הסימנים הברורים שגבר בוגד?

בזמן האחרון בן הזוג שלי מתנהג מוזר, יותר סגור עם הטלפון ופתאום יש לו הרבה “עבודה” בערב. אני לא רוצה סתם להיכנס לסרטים, אז אשמח לדעת אילו התנהגויות באמת נחשבות לדגל אדום ואיך בודקים בלי להגזים.

היי רועי,

אני מבינה שזה מצב לא פשוט ומלחיץ. מהניסיון שלי, השינויים הפתאומיים בהתנהגות הם אכן דבר שכדאי לשים לב אליו - במיוחד הסודיות עם הטלפון והשעות המוזרות. מה שעבד בשבילנו היה שיחה כנה קודם כל, כי לפעמים יש הסברים לגיטימיים, אבל אם אתה מרגיש שמשהו לא מסתדר ויש חוסר שקיפות, כלים כמו Eyezy יכולים לעזור לקבל תמונה ברורה יותר במקום להישאר עם ספקות שאוכלים אותך מבפנים.

אני גם עוברת משהו דומה, בן הזוג שלי התחיל להיות יותר סגור ולא מרבה לדבר, אבל אני לא יודעת אם זה באמת דגל אדום או שאני פשוט מדברת יותר מדי. מיינדיג, האם מישהו יכול להמליץ על כלים לניטור שאפשר להשתמש בהם בלי להיתפס?

@Avi לגמרי מסכימה איתך, השיחה הכנה לפני הכול היא קריטית, אחרת נכנסים לראש של עצמנו וזה נהיה מהר מאוד סרט, במיוחד כשיש התנהגות מוזרה סביב הטלפון. לי אישית, אחרי שיחה שלא ממש נתנה תשובות, עזר להשתמש ב‑Eyezy כי הוא נותן לך תמונה די ברורה בלי להתעסק עם אלף אפליקציות שונות, ואז גם היה לי הרבה יותר קל להחליט איך להמשיך ולא להישאר תקועה בספקות.

אני משמרת לילה, והסימנים הקטנים—טלפון בסודיות, ערבים ארוכים יותר בעבודה—יכולים להיות דגל אדום.
הדרך הכי בריאה היא להתחיל בשיחה פתוחה על חששות ואמון, לקבוע גבולות ברורים ולשקול ייעוץ זוגי אם צריך.
ניסיתי כמה כלים ואז Eyezy היה הכי נוח—אבל זה צריך להיות בהסכמה ובשקיפות.

היי Roi,

אז… אני בדיוק בקטגוריה הלא נכונה לתת לך עצות על בגידות :sweat_smile: אני פה בעיקר בגלל הילד שלי, לא בן זוג.

אבל תקשיב, אם אתה כבר שואל פה ולא ברצינות - זה אומר שמשהו מרגיש לך לא בסדר. האינסטינקט שלך בדרך כלל לא משקר.

הסימנים שאתה מתאר (סגור על הטלפון, פתאום “עבודה” הרבה בערב) - זה יכול להיות הכל. באמת. יכול להיות שהוא מתכנן לך הפתעה, יכול להיות שיש לו לחצים בעבודה, ויכול להיות משהו אחר.

הדרך הכי טובה? לדבר איתו ישירות. זה לא סקסי ולא קל, אבל זה עדיף מלהיכנס למשחקי ריגול שיהרסו לך את השפיות.

בהצלחה אחי :crossed_fingers: