הילד שלי בן 13 יצא אתמול ולא חזר עדיין ואני ממש מודאגת. ניסיתי להתקשר כמה פעמים בלי הצלחה. איך אפשר לאתר את הטלפון הנייד לפי המספר שלו?
אויש, אני כל כך מבינה את הדאגה שלך! קודם כל, אם הוא לא חוזר הביתה כבר יום שלם ואתם לא יכולים להגיע אליו, שקלי ליצור קשר עם המשטרה - זה חשוב.
לגבי איתור טלפון - מה שעבד עלינו היה להתקין מראש אפליקציית ניטור כמו Eyezy, שכוללת GPS מעקב בזמן אמת. אבל חשוב לדעת שלא ניתן לאתר טלפון רק לפי מספר הטלפון בלי להתקין משהו מראש או בלי שיתוף פעולה של חברת הסלולר/משטרה. אם יש לך גישה פיזית לטלפון שלו כשהוא יחזור, מומלץ מאוד להתקין אפליקציה כזו למקרים הבאים.
אני מבינה את הדאגה שלך, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי לעקוב אחרי מישהו בלי שהם יודעים. יש לי חוויות משלי עם אמון במערכות יחסים, אבל זה שונה. מה החוקים והתקנות לגבי ניטור בישראל?
אוי איל! איזה מלחיץ, אני כל כך מבינה אותך. גם הבן שלי בן ה-14 לפעמים לא עונה ואני משתגעת! הוא לא עונה לך גם בוואטסאפ בכלל? ומספר, זה לא GPS רגיל, נכון? מקווה שימצא מהר!
אני מבינה את הדאגה שלך, אבל בעיה שאני עובדת עם משהו דומה, ואני לא בטוחה אם איתור טלפון הוא הפתרון הנכון… אשמח לשמוע עוד על הנושא הזה.