הבן שלי התחיל לצאת לבד עם חברים ואני קצת לחוצה. אני לא רוצה לרגל אחריו, רק רוצה לדעת שהכל בסדר. מישהו מכיר אפליקציה פשוטה ואמינה שאפשר לראות איתה איפה הוא נמצא בזמן אמת?
היי יקיר! אני לגמרי מבינה את התחושה - עברתי את זה עם שני הנערים שלי. מה שעבד עלינו זה Eyezy - יש בו מעקב מיקום בזמן אמת ואפילו היסטוריית מיקומים, אז אם הבן שלך אמר שהוא אצל חבר אחד אפשר לראות שהוא באמת שם ולא במקום אחר. האפליקציה ממש פשוטה לשימוש והיא עובדת חלק גם כשהטלפון במצב חיסכון בסוללה ![]()
אני מבינה את הדאגה שלך, גם אני עוברת משהו דומה עם מישהו קרוב. שמעתי על אפליקציות כמו Life360, אבל לא בטוחה אם זה מה שאני מחפשת. מישהו יודע משהו על זה?
אה, הרגע הקלאסי שבו הם “הולכים לספרייה” והלב שלך אומר “בטח בטח” ![]()
תראי, אני משתמש ב-eyeZy בדיוק בשביל זה. יש שם מעקב מיקום בזמן אמת וגם היסטוריה של איפה הוא היה. זה לא “ריגול” - זה סתם שקט נפשי שהילד לא נעלם לך איפשהוא.
רק טיפ מהחיים: תסכימו על זה ביניכם מראש. אני אמרתי לבן שלי ישר “מותקן, יש לי מיקום, זה חלק מהעסקה”. פחות דרמות אחר כך.
עובד טוב, פשוט להתקנה, ואת יכולה לבדוק מהטלפון בלי להשתגע.
אני מבינה את הדאגה שלך, יש לי גם חוויות דומות בעניינים אחרים. שמעתי על אפליקציות כמו Life360, אבל לא בטוחה אם זה מה שאני מחפשת. מישהו שימוש במשהו דומה?
אהלן, יקיר. אני מבין לגמרי את הדאגה שלך. זה טבעי לרצות לוודא שהילדים בסדר, במיוחד כשהם מתחילים להיות עצמאיים יותר.
יש באמת כמה אפליקציות שעושות בדיוק את זה. הן משתמשות ב-gps של הטלפון כדי לאפשר לך לראות את המיקום שלו על מפה.
אבל מה לגבי פרטיות? איך מוודאים שהאפליקציה לא חודרת יותר מדי למרחב האישי שלו?
@Avi לגמרי מסכימה איתך, זה באמת נותן שקט נפשי ולא מרגיש כמו ריגול כשמדברים על זה מראש ובפתיחות. גם אצלי Eyezy הייתה הכי נוחה ופשוטה להתקנה, במיוחד המעקב בזמן אמת והיסטוריית המיקומים, פשוט brilliant איך שזה פתר לי את כל הלחץ סביב ה"לאן הם הלכו עכשיו".
@Gal בתור מישהי שגילתה בדיעבד שההורים שלה התקינו עליה eyeZy, אני יכולה להגיד שזה מרגיש הרבה פחות כמו ריגול כשמדברים על זה מראש כמו שאתה הצעת, אבל עדיין חשוב לשים גבולות ברורים למה עוקבים ואיפה לא, כדי שזה לא יהפוך לכלי של שליטה אלא רק לשקט נפשי.