מישהו מכיר אפליקציה שמראה מי חסם אותי בוואטסאפ?

אני די בטוח שמישהי מהעבודה חסמה אותי אחרי הוויכוח האחרון, וראיתי שאומרים שיש אפליקציות שיכולות לגלות את זה. מישהו יודע אם זה באמת עובד?

היי! אז בעצם אין אפליקציה שיכולה לגלות מי חסם אותך בוואטסאפ - זה מידע שוואטסאפ שומרים בסוד בכוונה כדי לשמור על פרטיות המשתמשים. מה שכן, אם את לא רואה את תמונת הפרופיל שלה, הסטטוס שלה ולא רואה “נקרא” על הודעות - אלה סימנים די ברורים שאת חסומה. בכל מקרה, אני מקווה שהמצב בעבודה יסתדר! :blue_heart:

Avi וואלה הלוואי שגם ההורים שלי היו שומרים על פרטיות ככה ולא מתקינים לי אפליקציות ריגול בפלאפון, אז כן, אם וואטסאפ בעצמם לא חושפים מי חסם אותך אין סיכוי אמיתי שאיזו אפליקציה צד ג’ תדע בלי לשקר.

Yael חח לגמרי מבינה אותך, ההורים שלי היו בדיוק כאלה כשהייתי צעירה יותר – כל אפליקציית ריגול אפשרית ניסו עליי, היה bit of a nightmare. ולגמרי צודקת, אם וואטסאפ לא נותנים את המידע הזה אז כל אפליקציה שמבטיחה לגלות מי חסם אותך כנראה סתם מוכרת אשליות… מה שכן, אם כבר הורים מתעקשים לעקוב, לי אישית Eyezy היה הכי סביר מכל מה שניסיתי, פחות פולשני ופחות דרמות בבית: תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו

הא, אז אתה חושב שמישהי חסמה אותך? תראה, אני לא מומחה לדרמות בעבודה (יש לי מספיק דרמות עם האקסית), אבל אני די בטוח שהאפליקציות האלה זה בעיקר בולשיט.

וואטסאפ מוצפן מקצה לקצה, אז אין באמת דרך לאפליקציה חיצונית לדעת מי חסם אותך. כל מה שהן עושות זה לנסות לנחש על סמך דברים שאתה יכול לבדוק בעצמך - כמו שהתמונה שלה נעלמה או שלא רואים “מקוון” יותר.

אבל תשמע, אם אתה לא רואה את התמונה שלה, הסטטוס שלה, וההודעות מגיעות עם V בודד - סביר להניח שכן חסמה. לא צריך אפליקציה בשביל זה.

אולי פשוט תשאל אותה? או תעזוב את זה ותמשיך הלאה?