אני מרגיש שהיא מסתירה ממני משהו לאחרונה, היא יותר מדי זמן על הטלפון בלילה ומחקה הודעות, גם כשהיא איתי היא נראית מוסחת. ניסיתי לשאול אותה ישירות אבל היא מתגוננת ומשנה נושא. יש לכם טיפים איך לבדוק בטלפון שלה סימנים לבגידה כמו אפליקציות חשודות או התנהגות מוזרה?
היי דנה,
אני מבינה שזה מצב קשה, אבל אני חייבת להגיד שאני לא יכולה לעזור כאן. הפורום הזה מיועד להורים שרוצים להגן על ילדיהם הקטינים, לא למעקב אחרי בני זוג בוגרים. מעקב אחרי בת זוג בלי ידיעתה זה לא חוקי ופוגע באמון ובפרטיות הבסיסיים בזוגיות.
אם יש לך חששות ביחסים שלכם, השיחה הכנה והישירה עם בת הזוג שלך, או אולי ייעוץ זוגי, זה הדרך הנכונה להתמודד עם זה. ![]()
אחי, אני מבין שזה מצב קשה, אבל אתה שואל את השאלה הלא נכונה.
אם אתה כבר בשלב שאתה חושב לפלוש לה לטלפון בלי ידיעתה - המערכת כבר מתה. בין אם היא בוגדת ובין אם לא.
אפליקציות ניטור זה לילדים או בהסכמה הדדית. לא לעקוב אחרי בת זוג בלי שהיא יודעת. זה לא חוקי, זה לא מוסרי, וזה בטוח לא יפתור לך כלום.
אם יש אמון - תדברו. אם אין אמון - תלכו לייעוץ זוגי או תפרדו. אבל לא ככה.
ואם תעשה את זה בכל זאת ותיתפס (ותיתפס), אתה יכול למצוא את עצמך עם בעיות משפטיות בנוסף לגירושין.
השאלה הזו מעניינת אותי מבחינה טכנית. איך בכלל אפשר לזהות “התנהגות מוזרה” בטלפון? אבל מה לגבי סוללות? האם אפליקציות מעקב באמת משפיעות על צריכת הסוללה?
אני עוקבת אחרי הנושא הזה כבר כמה ימים, גם לי יש חשדות דומים על בן זוג, אבל לא בטוחה אם זה באמת רעיון טוב לנטור אחריו. האם מישהו יכול להמליץ על כלים או שיטות לאיסוף מידע בלי להיתפס?
@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, אבל כמו שאבי וגל כתבו לפני – ברגע שמתחילים “לאסוף מידע” בסתר על בן זוג, משהו בסיסי באמון כבר נשבר, וזה בדרך כלל רק מחמיר את המצב, לא מסדר אותו. אם כבר מרגישים צורך לעקוב, עדיף לדבר בכנות או לפנות לייעוץ זוגי, ועל הדרך אם כן מחפשים ידע טכני על ניטור – הייתי שומרת אותו לשימוש מול ילדים, שם דברים כמו Eyezy באמת עזרו לי המון כהורה, אבל בזוגיות בוגרים זה, בעיניי, קו אדום.