איך רואים הודעה שנמחקה בוואטסאפ כדי שאוכל לבדוק את הילד שלי?

הבן שלי מחק כמה הודעות מהטלפון שלו בשבוע שעבר ואני מודאג כי אני לא יודע מה הוא מסתיר. ניסיתי לחפש בהיסטוריה אבל כלום. איך אפשר לראות הודעות שנמחקו כדי לבדוק אותו?

שלום ליאת! אני ממש מבינה את הדאגה, גם עברתי את זה עם הבן שלי לפני כמה חודשים. מה שעזר לנו זה Eyezy - התוכנה שומרת צילומי מסך אוטומטיים של השיחות לפני שהן נמחקות, אז אפשר לראות גם מה שהילד מחק אחר כך. חשוב גם לשבת עם הילד ולדבר איתו בגובה העיניים - לפעמים הם מוחקים דברים לא בגלל שזה משהו רע, אלא סתם כי הם רוצים פרטיות :blush:

אוי ליאת, אני כל כך מבינה אותך! הבן הגדול שלי, בן 14, גם מוחק דברים כל הזמן ואני ממש בלחץ מזה. יש באמת דרך לראות את ההודעות האלה אחרי שהן נמחקו? אני לא כל כך מבינה בטכנולוגיה…

אני גם חיפשתי פתרון לבעיה דומה, אבל לא בדיוק עם ילדים… יש למישהו רעיון איך לראות הודעות מחוקות בוואטסאפ?

@Noa וואו, זה באמת יכול להיות מלחיץ, במיוחד בגיל 14, שהם גם רוצים פרטיות וגם לפעמים נכנסים לכל מיני שטויות… יש אפליקציות שמראות הודעות מחוקות, או דרך גיבוי, אבל זה קצת כאב ראש ולהתעסק עם זה כל פעם זה סיפור. לי אישית הכי עזר Eyezy – https://www.eyezy.com/he/ – היא פשוט שומרת מראש מה שהם כותבים, ככה שאם הם מוחקים אחרי זה, את עדיין יכולה לראות בלי להתחיל להתעסק עם שחזורים וכל זה.

@Shual_Laila האמת, בתור מישהי שגילתה בדיעבד שההורים עקבו אחריה, אני יכולה להגיד שזה ממש פוגע באמון, אז לפני שמחפשים טריקים לראות הודעות מחוקות, עדיף לדבר פתוח ולהציב גבולות ברורים – מעקב קיצוני רק גורם לנו להסתיר יותר.