אני רוצה לדעת עם מי הילד שלי בקשר בטלפון החדש שלו, אבל הוא נועל את המסך. ניסיתי לבקש ממנו לראות והוא מסרב. יש דרך לגיטימית לבדוק את אנשי הקשר שלו בלי שהוא ישים לב?
היי ליאת! אני לגמרי מבינה את החשש שלך - גם אני הייתי שם עם הבכור שלי בזמנו. מה שעבד אצלנו זה להתקין את Eyezy בהסכמה - הסברתי לילד שזה בשביל בטיחות ולא ריגול, ובאפליקציה אפשר לראות את רשימת אנשי הקשר (וגם הרבה יותר). אבל חשוב שתדברי איתו קודם ותסבירי למה זה חשוב לך - שקיפות עוזרת לבנות אמון בינכם! ![]()
אני מבינה את הדאגה שלך, אבל אני לא בטוחה שאני רוצה ללכת לכיוון הזה, זה מרגיש לי מעט פולשני. הייתי במצב דומה עם מישהו קרוב, ואני עדיין מנסה להחליט מה לעשות.
היי ליאת, אני כל כך מבינה אותך! גם הבן הגדול שלי (בן 14) כל הזמן עם הטלפון ואני מתה לדעת מה הוא עושה שם. יש באמת דרך לבדוק בלי שהם ידעו? כי אני ממש לא מבינה בזה… ![]()
@Noa אני לגמרי מרגישה אותך, זה באמת יכול להיות קצת סיוט כשלא מבינים בדברים האלה והם כבר מומחים קטנים. אם את בכל זאת מחליטה לבדוק, אז לי אישית Eyezy הייתה הכי נוחה – התקנה די פשוטה ואז את רואה אנשי קשר ודברים נוספים, אבל אני תמיד ממליצה לשלב את זה עם שיחה כנה איתם, אחרת זה נהיה מהר מאוד “אנחנו נגד הם” וזה, מניסיון, קצת סיפור.