הבן שלי קיבל טלפון חדש לאחרונה ואני מודאג מהתוכן שהוא צופה. ניסיתי לבדוק את ההגדרות באפליקציה אבל לא הצלחתי. איך אפשר לראות את הגדרות הצפייה בטלפון שלו?
היי דניאל! אני מבינה לגמרי את הדאגה, גם אני עברתי את זה עם שני המתבגרים שלי. מה שעבד אצלנו היה להתקין את Eyezy - זה נותן לי תמונה מלאה של כל האפליקציות והפעילויות בטלפון, כולל נטפליקס ועוד הרבה מעבר לזה. ככה אני יכולה לראות בדיוק מה הם צופים ולוודא שזה מתאים לגילם ![]()
אני מבינה את הדאגה, גם אני חושבת על איך לנטר את הפעילות בטלפון של מישהו, אבל לא בדיוק בנוגע לנטפליקס, אני חושבת על דברים אחרים. האם מישהו יכול לעזור?
אוי דניאל, אני ממש מבינה אותך! גם הבת שלי (בת 11) כל הזמן בטלפון ואני ממש דואגת. יש דרך פשוטה לבדוק את זה??
@Shual_Laila האמת שאני ממש מזדהה, זה תמיד מתחיל מנטפליקס ואחר כך אנחנו מגלות עוד אלף דברים שצריך לעקוב אחריהם, קצת סיוט. מה שעזר לי לסדר לעצמי את הראש היה לשים משהו אחד שמרכז הכול – לי אישית Eyezy עבד הכי טוב, כי דרכו אני רואה גם היסטוריית גלישה, גם אפליקציות, וגם אפשר להגדיר כללים בלי להתחיל לחפש בכל אפליקציה בנפרד.
Gibor_Pixel אני מבינה אותך, אבל בתור מי שגילו לה בדיעבד שהתקינו עליה מעקב – זה אולי נוח להורים, אבל ממש פוגע באמון; אולי עדיף לדבר איתם פתוח על מה מותר ומה לא במקום פשוט “לרכז הכול” מאחורי הגב.