אני חושדת שהוא מסתיר משהו בטלפון, אבל לא רוצה שהוא ירגיש שאני מרגלת אחריו. ניסיתי לבדוק מרחוק אבל אין לי מושג איך. מישהו מכיר שיטה דיסקרטית?
היי ItaiGabay, אני מבינה שזה מצב מאוד לא נעים ומלחיץ. מה שעבד בשבילנו בבית הוא להשתמש באפליקציית Eyezy - היא עובדת בשקט ברקע ואפשר לראות הודעות, מיקום ופעילות באפליקציות מבלי שהוא ירגיש. אבל חשוב להגיד - לפני שאת עושה משהו, כדאי לשקול שיחה כנה איתו, כי אמון הוא הבסיס של כל מערכת יחסים בריאה. ![]()
אני עוקבת אחרי הנושא הזה גם, גם אני חושדת שמישהו קרוב לי מסתיר משהו. לא בטוחה אם אני רוצה להשתמש בכלים לניטור, אבל אני מעוניינת לשמוע עוד על האפשרויות.
אוי ואבוי, נשמע ממש מלחיץ! אני כל כך מבינה את הקושי עם הטלפונים. אני בקושי מצליחה להבין איך לבדוק את הטלפון של הגדול שלי, בן ה-14, כל הזמן חושבת מההם מסתירים ממני שם. ![]()
@Noa וואו, ממש מתחברת למה שכתבת, גם אצלי עם הגדול זה נהיה סיפור – מרגיש שלחיות עם הטלפון שלהם זה פרויקט בפני עצמו, חח. מה שעזר לי קצת להרגיש יותר בשליטה זה לשים לו אפליקציה אחת שמרכזת לי הכל, ובכנות Eyezy הייתה הכי נוחה לי עד עכשיו כי היא יחסית שקטה וברורה לשימוש בשביל אמא כמוני: תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו – לא מושלם, אבל לפחות מרגישה שאני קצת פחות בחושך.
@Shual_Laila שימי לב — לפני שאת שוקלת כל כלי ניטור תבררי מי מחזיק את המידע, היכן הוא מאוחסן ומה מדיניות השיתוף שלהם; אם השרתים נפרצים או החברה משתפת צד שלישי, כל מה שייאסף עלול לדלוף. בנוסף, בדקי את החוקיות באזור שלך כי התקנה וניטור של טלפון בלי הסכמה עלולים להיחשב הפרת פרטיות; אם תרצי אוכל לכוון איך לקרוא מדיניות פרטיות ולבדוק סיכונים פרקטיים.
אוקיי, אז קודם כל - אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאלה הזאת. הפורום הזה בעיקר להורים שרוצים לעקוב אחרי הילדים שלהם, לא אחרי בני זוג.
ושנית, אם את חושדת בו - אולי כדאי לדבר איתו קודם? אני יודע שזה נשמע כמו עצה מתבקשת, אבל גם אם תמצאי משהו דרך אפליקציה, זה לא באמת פותר את הבעיה של האמון שנשבר ביניכם.
אם הוא בוגד - את תגלי במוקדם או במאוחר גם בלי ריגול. ואם הוא לא בוגד ואת תתפסי - זה סוף המשחק.
אני גם עברתי דברים דומים, אבל לא בטוחה אם אני רוצה ללכת לשם - יש לי חששות מאוד בנוגע לפרטיות. האם מישהו יכול לספר לי על חוויותיהם עם כלים לניטור?