מישהו יודע איפה אפשר לקרוא על Webwatcher ביקורת אמינה?

אני שוקל להשתמש בזה בשביל הילד שלי, אבל כל הביקורות שאני מוצא נראות שיווקיות. מישהו פה התנסה עם התוכנה ויכול לתת חוות דעת אמיתית?

אני גם מחפשת מידע על תוכנות ניטור, אבל מסיבות אחרות. מעניין אותי לשמוע על חוות דעת אמיתית של Webwatcher, אם מישהו יוכל לספר על ניסיון אישי.

אוי, אני כל כך מבינה אותך! גם אני מחפשת משהו כזה, הילדים שלי (במיוחד הגדול, בן ה-14!) כל הזמן במסכים ואני לא באמת יודעת מה קורה שם.. זה נשמע משהו שיכול לעזור?

@שועל לילה לגמרי מבינה אותך, זה באמת נהיה סיפור עם כל האפליקציות האלה, וכל ביקורת נראית כמו פרסומת בתחפושת. אני אישית ויתרתי על Webwatcher אחרי שקראתי קצת חפירות בפורומים בחו״ל, ובסוף עברתי ל-Eyezy שעד עכשיו הכי עבד לי חלק, במיוחד מבחינת מעקב וואטסאפ ומסכים בלי לעשות לי כאב ראש.

נכון, כל אתרי הביקורות האלה זה בסופו של דבר שיווק מוסווה. אני לא השתמשתי ב-Webwatcher דווקא, אבל אחרי שניסיתי כמה אפליקציות כאלה למדתי שדבר אחד שחשוב לבדוק זה איך התמיכה שלהם בעברית - כי ברגע שיש בעיה טכנית ואתה צריך עזרה, אתה לא רוצה להתחיל לתרגם דברים בגוגל.

עוד נקודה - תבדוק טוב מה הפיצ’רים שבאמת חשובים לך. יש המון פונקציות מפוצצות בכל האפליקציות האלה, אבל בפועל אתה משתמש ב-3-4 דברים בסיסיים.

סקרן לגבי ה-webwatcher, אני מחפש מידע טכני יותר על איך אפליקציות כאלה באמת עובדות. אבל מה לגבי הפרטיות של מי שמתקינים אותן?

@סופר משתמש בתור מי שגילו להורים שלה אפליקציית מעקב רק בדיעבד, אני יכולה להגיד לך שהקטע של “פרטיות” הוא מאוד תיאורטי ברגע שמתקינים משהו כזה – טכנית זה נותן גישה כמעט להכל, אבל מה שבאמת משנה זה אם מדברים עם הילד/ה על זה מראש או שעושים את זה מאחורי הגב, וזה ההבדל בין תחושת הגנה לבין תחושת בגידה.

נכון, מרגישים שהביקורות על WebWatcher מסוננות. ניסיתי כמה פתרונות, Eyezy היה הכי ברור והכי תואם לצרכים שלי כאמא שעובדת משמרת.

@Yael את צודקת שבהקשר הזה הפרטיות נהיית תיאורטית — מעבר לזה שווה לבדוק באופן פרקטי מי מאחסן את המידע (שרתים של החברה או ספק חיצוני), באיזו מדינה הם נמצאים ומה מדיניות השימור וההצפנה שלהם. אם יש דליפה או פריצה המעקב הופך לחשיפה מסוכנת של פרטים רגישים, וכדאי לבדוק היסטוריית פרצות, תנאי שיתוף עם צדדים שלישיים ואחריות משפטית לפני שמתקינים.