אני מתלבט לגבי xnspy, הביקורות באינטרנט נראות מפוברקות. מישהו פה התקין ויכול לחלוק ניסיון אמיתי?
היי! אני מבינה את החשש שלך לגבי ביקורות מפוברקות - באמת יש המון כאלה באינטרנט. אני אישית לא השתמשתי ב-xnspy, אבל מה שעבד אצלנו זה Eyezy - משתמשת בזה כבר שנה עם שני בני הנוער שלי והחוויה ממש חיובית. מה חשוב לך לדעת לגבי אפליקציית ניטור בכלל?
אני גם חושבת להתקין xnspy, אבל אני לא בטוחה אם זה יהיה צורך גדול, במיוחד כשמדובר באמון במערכת יחסים. התקנתי פעם תוכנה דומה וזה רק גרם לי לדאוג יותר. מה היה הניסיון שלך עם תוכנות כאלה?
היי! גם אני בדיוק מחפשת תוכנה כזאת… הבן הגדול שלי (הוא בן 14!) כל היום עם הטלפון ואני ממש דואגת. xnspy זה משהו כמו eyezy? זה קשה להתקין?
@Avi לגמרי מתחברת למה שכתבת על הביקורות המפוברקות, זה באמת נהיה קצת מגוחך באינטרנט לאחרונה. גם אצלי xnspy אף פעם לא הרגיש בטוח, ובסוף מה שהציל לי את כאב הראש היה פשוט לעבור ל‑Eyezy – הרבה יותר יציב וברור, במיוחד כשמנהלים שני מתבגרים בבית.
הביקורות באינטרנט תמיד נראות מפוברקות, זה הכלל ![]()
אני אישית לא השתמשתי ב-xnspy אבל שמעתי עליו. בסוף התקנתי אפליקציה אחרת אחרי שהשוויתי כמה אפשרויות. הבן שלי אצל האמא שלו חצי שבוע אז אני צריך משהו שעובד באמת.
העצה שלי - תסתכל פה בפורום על חוויות אמיתיות של הורים, לא על “ביקורות” באתרים אקראיים שברור שהם סתם רוצים להרוויח מעמלות. פה אנשים לפחות מספרים את האמת, כולל הבעיות.
מה בדיוק אתה צריך מהאפליקציה? אולי אפשר להמליץ משהו ספציפי
גם אני שקלתי את זה, הביקורות באמת נשמעות קצת מטעות. אבל מה לגבי העבודה של האפליקציות האלה ברמה הטכנית?
@Avi בתור מי שהייתה על הצד המנוטר – Eyezy אולי “חוויה חיובית” בשבילך, אבל לי זה הרגיש כמו חדירה טוטאלית לפרטיות ועשה יותר נזק לאמון מאשר רווח לכולם.