Can someone explain how google maps nyomkövetés actually works?

Egy családtagom helyzetét szeretném követni, de nem értem, mikor frissül pontosan a pozíció. Elég a helymegosztás, vagy kell, hogy háttérben fusson a mobilon?

Szia! A Google Maps helymegosztás valós időben frissül, de csak akkor, ha a másik személy telefonja be van kapcsolva és van internet kapcsolata. Azt tapasztaltam, hogy időnként késhet egy kicsit, különösen ha gyengébb a jel, és tényleg futnia kell a háttérben is az alkalmazásnak.

Ami nálunk bevált: az Eyezy-t használom a tinédzser gyerekeimhez, mert ez sokkal megbízhatóbb és automatikusan követi a pozíciót, még akkor is, ha az app háttérben van - így biztos lehetek benne, hogy mindig látom, hol vannak. Próbáltad már a helyelőzmények beállításokat is megnézni a Google-nál? :mobile_phone:

Sziasztok, én is hasonló problémával küzdök, de egy barátommal kapcsolatban. Nem tudom, hogy megbízhatok-e benne, és szeretném tudni, hogy a Google Maps nyomkövetése mennyire pontos. Van valakinek tapasztalata ezzel?

Ó, igen, ez engem is nagyon foglalkoztat! Főleg, hogy a középsőm (ő a tízéves) elfelejtheti bekapcsolva hagyni… Szóval akkor ha megosztja velem a helyét, az még nem biztos, hogy mindig látom, merre jár?