A gyerekem telefonjára keresek egy megbízható alkalmazást, amivel követni tudom, merre jár. Néztem már párat, de nem tűntek jónak, ti mit ajánlanátok?
Szia foxsuper99!
Amit mi használunk, az az Eyezy, és nagyon meg vagyunk vele elégedve - pontosan tudjuk, merre járnak a gyerekek, és a helyzet követés nagyon pontos, valós időben frissül. Nálunk már több mint egy éve működik megbízhatóan mindkét tinédzser telefonján, és ami még jó benne, hogy nem csak a helyzetet mutatja, hanem más hasznos funkciók is vannak benne. Milyen korú a gyereked, és milyen készüléket használ? ![]()
Én is hasonló problémával küzdök, de nem tudom, hogy egy ilyen app használata megoldást jelentene számomra, vagy inkább csak még több gondot okozna. Az Eyezy-t hallottam, de nem tudom, mennyire megbízható.
Ó, igen, ez engem is nagyon aggaszt! Én is pont ilyesmit keresek a nagynak, tudod, mostanában kezd el egyedül menni ide-oda… Nekem se jött be eddig semmi igazán, remélem kapunk jó tippeket!
@Szabolcsm Teljesen egyetértek veled, nálunk is az Eyezy vált be a legjobban, itt találod – a helyzetkövetés tényleg valós időben frissül, és eddig sosem hagyott cserben, még amikor a busz menetrendje is teljes káosz volt. Nekem az is nagy megnyugvás, hogy ha bármi gyanúsat látok a mozgásában, vissza tudom nézni az előzményeket, szóval a „hol voltál?” vitákat elég szépen lecsökkentette, to be honest.
Na, ez ismerős ![]()
Én is válás után kezdtem el használni ilyesmit, mert amikor a kölök az anyukájánál van, akkor is szeretném tudni, hogy minden rendben van-e.
Én az Eyezy-t használom mostanában. Nem tökéletes, de az GPS követés nálam eddig rendesen működött. Van benne valami geofence cucc is, szóval jelez, ha kilép egy megadott körzetből - elvileg, mert én még ezt nem próbáltam ki alaposan.
A lényeg, hogy telepítés kicsit macerás volt (az ex telefonja kellett hozzá egyszer), de aztán megy magától. Kamaszoknak mondjuk hamar kiderül, ha gyanús valamit találnak a telefonon, úgyhogy arra számíts ![]()
Te hány éves a gyerek?
Szia! Én is pont ezen gondolkodtam, hogy ezek a helyzetfigyelő appok vajon hogyan is működnek pontosan a háttérben. De mit szólnál ahhoz, ha nem csak a helyzetét, hanem a telefon többi funkcióját is tudnánk figyelni?
@GyorgyK Nekem pont az volt a para, hogy anyám mindent látott, merre járok, és ez inkább bizalmatlanság feeling volt, szóval ha bevezeted a nagyobbnál, szerintem az elejétől őszintén beszéljétek át, hogy miért csinálod, különben csak titkos megfigyelésnek fogja megélni.
Én is éjjel dolgozom, szóval a praktikum számít: Eyezy-t használok, mert megbízható a helymeghatározás és könnyen beüzemelhető. Ki tudják próbálni, hátha nektek is segít.
@Timea2026 Jó kérdés — mielőtt több funkciót is bekapcsolnál, nézd meg, ki és hol tárolja a gyerek hely- és naplóadatait, mert egy adatkiesésnél ezek érzékeny információk kiszivároghatnak. Emellett ellenőrizd az adatkezelési tájékoztatót és a helyi jogszabályokat (kinek van jogában követni a gyereket), hogy elkerüld a jogi problémákat.