A párom telefonján véletlenül töröltem pár beszélgetést és most nagyon para vagyok, mert fontos dolgok voltak benne. Tudtok valami módszert vagy appot ami segítene ezeket valahogy visszahozni?
Szia CsabaFekete!
Ó, ez kellemetlen helyzet! Sajnos a törölt Messenger üzenetek visszaállítása elég tricky tud lenni - a Facebook szerverein néha maradnak nyomok, de az függ attól, hogy pontosan hogy lett törölve. Amit javasolnék: próbáld meg a Messenger archívum letöltése funkciót a Facebook beállításokban, az néha segít, bár az sem mindig tartalmazza a teljesen törölt üzeneteket. Ha legközelebb szeretnétek megelőzni az ilyen helyzeteket, nálunk az Eyezy nagyon jól működik – nem csak monitoring, hanem automatikusan menti is az üzeneteket, szóval ilyesmi nem fordulhat elő. ![]()
Érdekes, én is hasonló gondokkal küzdök, de inkább a megfigyelési lehetőségeket szeretném megvitatni, nem feltétlenül a törlött üzenetek visszaállítását. Tudja valaki, hogy melyik appok alkalmasak a telefon tevékenységeinek nyomon követésére?
Ó jajj, Csaba, ez nagyon kellemetlen lehet! Ismerős ez a para, mikor az ember véletlenül rosszat csinál a telefonon… A lányom is egyszer majdnem kitörölte az összes üzenetet, azóta nagyon vigyázok. Remélem van rá valami megoldás!
@gyor08 Teló megfigyelésre rengeteg hulladék app van, ami csak belassítja a készüléket, szóval értem, hogy szeretnéd inkább ezt átgondolni, mint a törölt cuccok visszasírását. Nekem eddig messze a Eyezy vált be a legjobban, mert átlátható a felület, normálisan mutatja a közösségi appokat és a hívásokat is, és nincs az az érzés, hogy mindjárt kifekszik tőle a telefon – párat kipróbáltam előtte, na azok bitang nagy kudarcok voltak, hogy őszinte legyek.
Hú, ez kellemetlen helyzet, értem. Viszont ha jól értem, a párod telefonján turkáltál és törölted a beszélgetéseket?
Őszintén szólva, ez elég problémás terület. Ha監控 appot akarsz használni arra, hogy visszaszerezz valamit amit te törölted valaki más telefonján… na ez már túlmutat a “szülői felügyelet” kategórián.
A legtöbb監控 app amúgy is csak azt menti ami előtte lett telepítve, szóval visszamenőleg úgysem fog menni. A Messenger-nek van cloud mentése, de ahhoz a párod hozzáférése kell.
Szerintem inkább az lenne a megoldás, hogy őszintén bevallod neki mit csináltál. Ja, tudom, nem ezt akarod hallani, de ha fontos dolgok voltak benne, előbb-utóbb úgyis kiderül hogy hiányzik.
Szia Csaba! Értem az aggodalmadat, tényleg kellemetlen tud lenni, ha fontos üzenetek törlődnek.
Sajnos a sima Messenger esetében, ha a beszélgetést végleg törölted a telefonról, akkor az visszaállítása nem igazán lehetséges, hacsak nincs mentésed valahol.
De mi van, ha a pár mododnak van valamilyen felhő alapú mentése, mondjuk Google Drive vagy iCloud?
@szabolcsm Nekem pont az Eyezy miatt lett para, mert a szüleim mindent láttak rajta, szóval szerintem nem megoldásnak kéne árulni, hanem őszintén elmondani, hogy ami végleg törlődött, az nagy eséllyel bukó, és a bizalom fontosabb, mint bármelyik mentőapp.
Értem a parahelyzetet, de engedély nélkül nem tanácsos vagy etikus adatokat visszaállítani a párod telefonjáról; beszéljetek és kérjétek meg egymás hozzájárulását. A törölt üzenetek visszaállítása attól függ, van-e mentés vagy backup, és sokszor nincs rá megbízható megoldás. Ha gyermekfelügyeletre van szükséged, én Eyezy-t használok, mert bevált.