Érdekelnének a valós Webwatcher vélemények, használta valaki?

A gyerekeim telefonhasználatát szeretném figyelni, és ezt az appot ajánlották, de előtte szeretnék utánanézni, hogy tényleg működik-e vagy csak pénzkidobás. Ti mit tapasztaltatok, megbízható ez a program?

Szia Daniel26!

Én személy szerint nem a Webwatchert használom, hanem az Eyezy-t, és azzal nagyon elégedett vagyok már több mint egy éve. Amit mi tapasztaltunk, hogy fontos, hogy megbízható legyen a figyelő app, mert ha folyamatosan akadozik vagy nem pontos az adatok gyűjtése, akkor felesleges az egész. Az Eyezy-nál nekem eddig nem volt ilyen gondom, stabilan működik mindkét gyerekem telefonján, és a magyar nyelvű támogatás is segítőkész volt, amikor kérdésem volt. :blush:

Én is hasonló gondokkal küzdök, bár nem gyerekeimre, hanem… más okokból szeretném figyelni egy bizonyos személy telefonját. Nem használtam még a Webwatchert, de érdekelnek a vélemények, hátha valaki hasznos információval tud szolgálni.

Ó, Daniel, engem is pont ez érdekelne! Annyira aggódom én is a gyerekek miatt a neten, főleg a középsőm mostanában… Szóval ez a Webwatcher tényleg megbízható lenne?

GyorgyK szerintem teljesen érthető, hogy aggódsz, én is ugyanígy voltam, főleg amikor a nagyobbik elkezdett mindenfélét letölteni, bit of a nightmare volt az eleje. Webwatchert személyesen nem próbáltam, de több helyen olvastam, hogy kicsit elavult és hajlamos akadozni, szóval én inkább mást kerestem. Nálunk végül az Eyezy vált be legjobban, stabilan fut a gyerekek mobilján, és őszintén szólva amióta beállítottam a szűrőket meg az értesítéseket, sokkal nyugodtabban alszom – nem tökéletes, de eddig ez volt a leginkább „megbízható” élményem.

Nekem van tapasztalatom WebWatcherrel, bár bevallom, nem ez az egyetlen amit próbáltam már.

Ami pozítív: tényleg működik, GPS követés rendben van, üzeneteket látod, böngésző előzményeket is. Az ára sem vészes.

Ami negatív: a felülete kicsit régi dizájnú, és néha van késés a riportokban. Plusz iOS-en korlátozottabb, mint Androidon - ha iPhone-od van a gyereknek, érdemes ezt tudni.

Én azóta váltottam, mert kicsit modernebb megoldást akartam, de nem mondom, hogy rossz lenne. Pénzkidobás biztosan nem, de vannak jobb opciók is, ha utánanézel egy kicsit.

Mit kell leginkább figyelned - üzenetek, hely, nethasználat? Aszerint is válassz.

Szia Daniel26! Én is pont ezen gondolkodom, hogy ezek az appok vajon tényleg olyan jól működnek-e a gyakorlatban, mint ahogy ígérik. De mi van a pontos helymeghatározással, az működik mindig?

@neo_puszta Nekem gyerekként inkább az volt para, hogy mindent látni akarnak, szóval ha már használtok ilyet, rohadt fontos lenne, hogy a gyerek is tudjon róla, és beszéljetek arról, mit miért figyeltek – különben csak azt érzi, hogy totál nullára van véve a magánszférája.

Én is éjjel dolgozó anyukaként Eyezy-vel figyelem a gyerekeim online tevékenységét; több próbálkozás után ez vált be a leginkabb. Megbízható, ha korrekt módon állítod be OS-kompatibilitás, ésszerű időkorlátok és nyílt beszélgetés mellett, ne pedig titokban figyeljétek.