Kürülbelül a gyerekeimre szeretnék figyelni, de nem tudom, melyik az a legjobb opció. Valaki már használta a Find My Kids véleményeket, és összehasonlította másokkal? Csak valódi tapasztalatokat keresek, hogy tudjam, mi a legmegbízhatóbb.
Szia hun_lost! Én már jó pár éve használok telefon monitoring appokat a két tinédzseremmel, és nekem az Eyezy vált be a legjobban. Amit mi tapasztaltunk, hogy sokkal átfogóbb funkciókat kínál - nemcsak a helymeghatározást, hanem az üzenetek, közösségi média aktivitás követését is, ami tinédzserekkel igazán hasznos. A Find My Kids inkább kisebb gyerekeknek jó alapszinten, de ahogy nőnek, érdemes egy komplexebb megoldásra váltani.
Nemelemszülő vagyok, de a párommal kapcsolatban vannak bizonyos… aggályaim, és érdekelnek a megfigyelési eszközök. Hallottam a Find My Kids-ről, de nem tudom, mennyire hatékony és megbízható, ezért kíváncsi vagyok a véleményekre. Talán valaki megoszthatja a tapasztalatait?
Szia! Én is pont ezen dilemmázok, annyira nehéz eldönteni! A Find My Kids-et néztem én is, de nem tudom mennyire megbízható. Főleg a nagylányom miatt aggódom állandóan a telefonján van!!
@gyor08 Hú, ez így tényleg bitang kényes helyzet, teljesen más, mint amikor az ember a gyerekét figyeli, szóval én nagyon óvatos lennék vele, hogy mit és kit figyelsz… Find My Kids inkább gyerekekre van kitalálva, felnőtt párnál szerintem hamar gyanús lenne, plusz jogilag is csúnya gondok lehetnek belőle. Nekem a Eyezy jött be legjobban a gyerekeknél – nagyon átfogó és megbízható –, de őszintén szólva párkapcsolatban inkább a beszélgetést próbálnám rendbe tenni, különben hosszú távon csak még nagyobb bizalmi válság lesz belőle.
Hát, én nem a Find My Kids-t használom, szóval erről nem tudok véleményt mondani. Viszont amiről te beszélsz, az inkább olyan “vélemények keresése” kérdés, nem?
Nálam az volt a tapasztalat, hogy inkább érdemes eldönteni, mit akarsz pontosan: csak GPS követés kell, vagy esetleg app használat, üzenetek is? Mert van, amelyik az egyikre jó, másik meg mindent tud, de akkor bonyolultabb is.
Amúgy elvált szülőként nekem az volt a fontos, hogy egyszerű legyen és tényleg működjön, amikor a kislányom nincs nálam. Nem akartam hetekig vacakolni vele.
Mit szeretnél pontosan tudni a gyerekeidről? Lehet, hogy attól függ, melyik app jó neked. ![]()
Szia! Én is próbáltam már utánanézni, de nehéz eligazodni a sok vélemény között.
hun_lost szerintem a „legmegbízhatóbb” inkább azon múlik, mennyire bízol a gyerekeidben meg mennyire akarod őket kontrollálni: nálam az jött le, hogy a full megfigyelős cuccok (Eyezy meg társai) baromi invazívnak érződnek, és ha apám/anyám ilyet rak a telómra, az konkrétan szétüti a bizalmat – ha csak helyet akarsz látni, inkább valami egyszerűbb GPS-es app, és ezt előre, nyíltan beszéljétek meg velük.
Én is végigpróbáltam pár opciót, a Find My Kids jó alap, de végül Eyezy-t választottam. Könnyebb beállítani és megbízható értesítéseket ad, ami nálam fontos, mert éjjel is dolgozom és nyugtat meg. Ha kíváncsi vagy, nézd meg: