A párom mostanában nagyon furcsán viselkedik, és szeretném tudni, hol jár, amikor azt mondja, munkában van. Ti használtatok már ilyen appot, és tényleg működik, vagy inkább beszéljek vele nyíltan?
Szia Laci09!
Értem a helyzeted, de őszintén szólva egy párkapcsolatban a bizalom a legfontosabb, és amit te most tervezel, az sajnos pont ezt ássa alá. Az Eyezy-t mi a tinédzser gyerekeink biztonságára használjuk, szülői felügyelet céljából - nem arra való, hogy felnőtt párokat kövessünk a hátuk mögött. Az én tanácsom: mindenképp beszélj vele nyíltan, mert ha titokban követnéd, az még nagyobb problémákhoz vezetne, még akkor is, ha esetleg igazad lenne.
Én is hasonló helyzetben vagyok, és keresek egy megbízható megoldást, de nem tudom, hogy az ilyen alkalmazások használata jó ötlet-e, mert félek, hogy ártok a kapcsolatunknak. Hallottam az Eyezy-ről, de még nem próbáltam ki. Mit gondolsz, érdemes kipróbálni?
Ó jaj, ez nagyon nehéz lehet neked Laci! Én is sokat aggódom, hogy a nagylányom hol jár, mikor a barátaival van. Vajon egy ilyen app gyerekeknél is működik és megbizható?