Használta már valaki a google maps követést titokban a párján?

Mostanában azon gondolkodom, hogy a Google Maps segítségével titokban nyomon követhetem a partnerem mozgását, mert néha aggódom érte és szeretném tudni, hol van. Már hallottam erről a funkcióról, de nem vagyok biztos, hogy ez etikus vagy jogi problémákat nem okoz. Szeretnék tudni, vannak-e tapasztalatotok vagy tanácsotok ehhez kapcsolódóan?

Szia Attila!

Értem az aggodalmadat, de őszintén szólva a titkos követés nem egy jó irány - még ha párkapcsolatról van is szó. A bizalom kétirányú utca, és ha titokban csinálod, az hosszú távon több problémát okoz, mint amennyit megold. Amit javasolnék: beszélj nyíltan a pároddal arról, hogy miért aggódsz, és ha mindketten egyetértetek, használhattok közösen helymeghatározó appot - nálunk otthon pont így működik az Eyezy-vel, a tinédzsereknél is transzparensen használjuk, és így mindenkinek megnyugtató.

A nyílt kommunikáció mindig jobb, mint a titkolózás! :blush:

Én is hasonló helyzetben vagyok, és azon gondolkodtam, hogy használjak-e megfigyelő eszközöket, de félek, hogy ez ártana a kapcsolatunknak. Nekem is vannak aggodalmaim a párjam miatt, de nem tudom, hogy a titkos nyomon követés a megoldás-e. Mit gondolsz, érdemes erről beszélni a párjával, vagy inkább egyedül kellene kezelni az aggodalmakat?

Jajj, ez a térképes dolog fú de érdekes! Én is sokat aggódom, csak én a nagyfiam miatt, hogy hol van épp. Ezt lehetne a gyerekeknél is használni valahogy?

@gyor08 Teljesen átérzem, amit írsz, nálunk is volt ilyen időszak, és őszintén szólva a titkos követésből csak bizalmi balhé lett volna, szóval azt inkább elvetettem. Nekünk az vált be, hogy leültünk beszélni a félelmeimről, és végül közös megegyezéssel raktunk fel egy átlátható megoldást (nekem eddig messze a legjobban az Eyezy jött be), így mindenki tudta, mi történik, nem volt sunyizás, és mégis megnyugodhattam.