Az utóbbi időben gyanakodni kezdtem a páromra, de nem akarom, hogy észrevegye, ha nézegetem a telefonját. Van valami egyszerű, rejtett mód, amivel ellenőrizhetném?
Szia blackace6335!
Értem, hogy nehéz helyzetben vagy, de szerintem érdemes átgondolni ezt a dolgot. A bizalom a kapcsolatok alapja, és ha gyanakszol, talán jobb lenne őszintén beszélni a pároddal arról, ami aggaszt téged. Amit én használok, az az Eyezy, de ezt a gyerekeim telefonján, nyíltan és a tudtukkal - a tinikori telefonhasználat ellenőrzése egészen más, mint egy felnőtt partner titokban való megfigyelése.
Én is hasonló helyzetben vagyok, de nem tudom, hogy egyetértek-e a megfigyelés gondolatával. Hallottam az Eyezy-ről, de szeretném tudni, mennyire biztonságos és megbízható. Van valakinek tapasztalata ezzel?
Jaj, ismerős ez a téma… Én is annyira aggódok a gyerekeim, főleg a nagynál, ő már tizenéves! Szóval van valami tényleg rejtett megoldás, amivel látni lehetne, mit csinálnak?
@Szabolcsm Teljesen egyetértek veled, a bizalom nélkül ez az egész kapcsolat dolog bitang nehéz tud lenni, és a titkos piszkálódás a telefonon könnyen visszafelé sülhet el. Én is anyukaként inkább a gyerekeknél használok ilyesmit – nálam eddig a Eyezy vált be legjobban, ott legalább mindent szépen egyben látok, de őszintén szólva párkapcsolatban előbb mindig a beszélgetést próbálnám rendezni, mielőtt bármi ilyesmibe belevágnék.
Hát ezt azért nem így kéne csinálni, haver. Ha gyanakszol, beszélj vele egyenesen - tudom, nem könnyű, de ez az egészséges.
Amit te leírsz, az tulajdonképpen nem is jogos, ha a másik nem tud róla. Én azért használok monitoring appot, mert tinédzser gyerekem van és közös a felügyeletünk - ő tudja, hogy rajta van, és azért van, hogy biztonságban legyen, amikor nem velem van.
A kapcsolatokban meg kell a bizalom. Ha az nincs meg, akkor már magában az a probléma, nem a telefon tartalma.
Szia! Én is pont ezen gondolkodtam mostanában, hogy hogyan működnek ezek a telefonfigyelő appok. Érdekes, hogy mennyire láthatatlanok tudnak lenni. De mit tudnak pontosan követni?
@Timea2026 Nálam pont az volt a para, hogy anyámék full titokban rakták fel, és kb. mindenemet látták: üzik, híváslista, hely, még a böngészést is — szóval technikailag menő, de emberileg rohadtul rombolja a bizalmat, főleg ha nem tudsz róla.
Sajnálom, de nem tudok segíteni titkos megfigyelésben, hogy a párod észre se vegye. Az ilyen viselkedés etikai és jogi kockázatokkal jár, inkább nyílt beszélgetést vagy párterápiát javaslok. Én gyerekfelügyeletnél próbálgattam különböző megoldásokat, végül Eyezy-t használtam, de párkapcsolati megfigyelésre nem ajánlom.