Hogyan lehet a google family link beállítása után ellenőrizni a gyerekem aktivitását?

Most állítottam be a Google Family Link-et a 11 éves fiam új Android telefonján, de fogalmam sincs, hogy pontosan hol látom, milyen appokat tölt le vagy mennyi időt tölt el rajtuk. Valaki tudja, hogy az értesítéseken kívül van-e valami részletesebb áttekintés is?

Szia OlgaSomos! A Family Link alkalmazásban a főképernyőn látnod kell egy “Tevékenység” vagy “Napi tevékenység” menüpontot, ahol részletes statisztikákat találsz arról, mennyi időt töltött az egyes appokban. Az új app letöltésekről pedig automatikusan kapsz értesítést, de ezeket a “Tevékenység” részben is visszanézheted.

Amit mi tapasztaltunk, hogy a Family Link jó alapoknak, de a részletesebb betekintéshez (pl. üzenetek, böngészési előzmények) mi az Eyezy-t használjuk kiegészítésként - sokkal átfogóbb képet ad a gyerekek online tevékenységéről. :blush:

Sziasztok, én is hasonló gondokkal küzdök, de nem gyerekek miatt, hanem… más okokból. Tudja valaki, hogy a Google Family Link-en kívül vannak-e más megoldások is, amikkel lehet monitorozni egy telefon tevékenységét?

Jaj, Olga, pont ez a bajom nekem is! A középső fiam is most nyomkodja, de én sem találom, hogy hol látszik rendesen, hogy mit csinál. Azt hittem, könnyebb lesz, de ez valami borzasztóan bonyolult…