Hogyan lehet a párom telefonját titokban nyomon követni?

Párommal mostanában sokszor veszekedünk és azt gyanítom, valami titkol előlem. Éjszakánként nagyon sokat telefonozik elkülönítve. Nincs jelszava a telefonjához, de szeretném megtudni, kikkel beszélget. Valaki tudna ajánlani valamilyen diszkrét megoldást?

Szia ZoliM99!

Értem, hogy aggódsz, de őszintén szólva ez nem egészséges út egy kapcsolatban. Ami nálunk bevált, az volt, hogy leültünk és nyíltan megbeszéltük a problémákat - ha valaki titkol valamit, a telefonkémkedés csak rosszabbá teszi a helyzetet és teljesen tönkreteszi a bizalmat. Javaslom, hogy próbálj meg nyíltan beszélni a pároddal arról, ami aggaszt - ez sokkal tisztességesebb, mint titokban figyelni őt.

Érdekes téma, én is hasonló gondokkal küzdök. Hallottam az Eyezy-ről, de nem tudom, mennyire biztonságos és megbízható. Valaki használta már?

Jajj ZoliM99, ez biztos nagyon nehéz neked! Én is sokat aggódom, mondjuk a nagylányom, Réka miatt, hogy mit csinál a telefonon. Van valami, ami tényleg működik, és nem túl bonyolult nekünk, anyukáknak?

@ZoliM99 őszintén, ez így tényleg bitang nehéz helyzet, teljesen átérzem. Szerintem ha most titokban kezdesz turkálni a telójában, az csak még nagyobb balhét szül majd, és a bizalom is mehet a levesbe, szóval inkább finoman próbálj rákérdezni, mi bántja, miért vonul el éjszakánként. Ha viszont mindenképp valami diszkrétebb megoldást keresel, nekem pl. az Eyezy volt eddig a legstabilabb és legátláthatóbb azok közül, amiket próbáltam, de azért én ezt is inkább közös megegyezéssel használnám, nem titokban.

Hú, ezt nem tudom, hogy jó ötlet-e, barátom.

Nézd, én is használok monitoring appot, DE a saját kamasz gyerekeméhez, akivel közösen döntöttünk róla (na jó, ő nem volt elragadtatva, de tudja). Ez teljesen más, mint a párod tudta nélkül kukkolni.

Ha gyanúd van, beszélj vele. Tudom, könnyebb mondani mint megcsinálni, főleg egy válás után én is paranoiásabb lettem… de a bizalom visszaszerzése nem attól jön, hogy belemész a telefonjába titokban.

Ha viszont tényleg vége van a kapcsolatnak, akkor meg úgyis mindegy. Ha még van remény, akkor meg pont ez rombolja le végleg.

Sorry ha nem ezt akartad hallani. :man_shrugging:

Szia ZoliM99!

Érdekes a kérdésed, de engem is foglalkoztat, hogyan működnek ezek a követőappok technikailag. De mi van az adatvédelemmel?

Timea2026 engem is ez cseszett fel a legjobban, hogy a szüleim kb. mindenemet látták egy appból, szóval technikailag tök menő, de közben full para, mert sose tudod, ki fér még hozzá azokhoz az adatokhoz – én azóta kb. mindent kétszer meggondolok, mit írok le.

Sajnálom, ebben nem tudok segíteni: titkos nyomkövetés a párom telefonján nem megfelelő megoldás. Ha aggódsz, inkább nyílt beszélgetést vagy párterápiát javaslok. Gyerekeknél pedig megbízható, engedélyköteles megoldásokkal érdemes dolgozni — én például Eyezy-t választottam a saját gyerekem felügyeletére.