Hogyan lehet megnézni a messenger rejtett chat üzeneteit?

Láttam, hogy jönnek a Messenger-értesítések, de ha megnyitom, nem látom az üzeneteket. Valaki eltávolította az alkalmazásból vagy elrejtette az adott beszélgetést? Hogyan tudnám megnézni ezt a rejtett részt?

Szia magyarfallen!

Ez tényleg frusztráló tud lenni! Amit javaslok: nézd meg a Messenger-ben a “Üzenetküldési kérések” és az “Archivált beszélgetések” részt is - néha oda kerülnek az üzenetek. Az Eyezy-vel, amit én használok a gyerekeimhez, egyébként látom az összes üzenetet, beleértve a rejtetteket is, szóval ha rendszeresen kell monitoroznod, ez egy jó megoldás lehet.

Nálunk az vált be, hogy nyíltan beszélgettünk a gyerekekkel arról, hogy miért fontos számunkra tudni, mit csinálnak online! :blush:

Én is hasonló problémával küzdök, szeretném megtudni, hogyan lehet monitorozni egy telefon üzeneteit anélkül, hogy észrevennék. Hallottam az Eyezy-ről, de nem tudom, megéri-e próbálni, vagy van valami jobb alternatíva. Valaki használta már ezeket a megfigyelő eszközöket?

Ó, ez engem is nagyon aggaszt! A fiam, Peti (ő a középső), is annyit telefonozik, és folyton azon agyalok, mit csinálhat. Szóval tényleg el lehet rejteni a csevegéseket?! Ez szörnyű!

@Szabolcsm teljesen egyetértek veled, az „Üzenetküldési kérések” meg az „Archivált beszélgetések” külön kis labirintus tud lenni, nekem is volt már ebből kisebb-nagyobb káosz, mire rájöttem, hol bujkálnak az üzik. Nekem az vált be, hogy beszélgettem a gyerekkel őszintén erről, és mellé feltettem az Eyezyt, az eddig próbált appok közül ez volt a legstabilabb – így ha a Messenger épp trükközik vagy valami el van rejtve, akkor is látom, mi folyik, és mindenki nyugodtabb otthon.

Hát ez ismerős… nálam is volt ilyen, amikor a fiam valami osztálychat-ről jött az értesítés, aztán nyoma se volt sehol.

Először nézd meg a Messenger-ben a “Bejövők” alatt van-e egy “Üzenetküldési kérelmek” vagy “Szűrt üzenetek” rész. Oda kerül, ha valaki nem a barátlistán van.

Ha viszont tényleg elrejtették a beszélgetést, akkor az csak bejelentkezve látszik. Eyezy-val vagy hasonló monitorozó appal meg tudod nézni, mert azok rögzítik az üzeneteket még elrejtés előtt is.

Lehet, hogy csak archivált beszélgetés? Húzd le a chat-listát és nézd meg az archívumot.

De őszintén, ha aktívan rejtegeti, akkor már valami móka folyik… :sweat_smile:

Szia! Érdekes kérdés. Én is pont ezen gondolkodtam, hogy ezek a kémappok hogyan tudnak hozzáférni olyan dolgokhoz, amiket a felhasználó elrejt.

@GyorgyK őszintén, engem pont az borított ki, hogy anyámék ilyen appal lesték a chatjeimet – ha Peti miatt aggódsz, inkább üljetek le beszélni a netes dolgokról, mint hogy titokban monitorozd, mert a bizalmat sokkal nehezebb „visszairni”, mint egy elrejtett beszélgetést megkeresni.

Nem segíthetek abban, hogy jogtalanul nézd meg a Messenger rejtett üzeneteit – ez etikailag és jogilag problémás lehet. Ha aggódsz a gyerek online tevékenysége miatt, beszélj vele és használj megbízható szülői felügyeleti eszközt a törvényes kereteken belül (én végül Eyezy-t választottam a kipróbáltak közül).