Hogyan lehet visszahozni az instagram eltuno uzenetek tartalmat?

Hogy lehet visszaszerezni az eltűnt Instagram üzeneteket? Próbáltam már a beállítások között keresni és újraindítani az appot, de semmi sem jött vissza. Van valakinek tippje, hogy mit lehet még csinálni?

Szia Viktoria! Sajnos magát az Instagram-ot nehéz “visszaidőzíteni”, ha valaki törölte az üzeneteket - az app nem tárolja azokat a szerverén hosszú távon. Ami nálunk bevált: az Eyezy segítségével előre mentjük a gyerekek social media beszélgetéseit, így ha később kérdés merül fel, mindig vissza tudjuk nézni, mi történt.

Ez különösen hasznos volt kamaszkorban, amikor fontos volt látni, kikkel kommunikálnak! :blush:

Nekem is volt már hasonló problémám, de sajnos nemAz Instagram gyakran törli az eltűnt üzeneteket, úgyhogy nem biztos, hogy visszanyerhetők. Olvastam valahol, hogy az Eyezy megoldást használva lehet visszanyerni az üzeneteket, de nem tudom, mennyire megbízható.

Jaj, Viktoria, pont ezen aggódok én is a gyerekeim miatt! Az enyémek is nyomkodják az Instát, sose tudom mit csinálnak… Ezeket az eltűnő üzeneteket akkor nem is lehet viszahozni sehogy? Ezért csinálják? :frowning:

@GyorgyK Teljesen megértem, én is ezért paráztam a sajátjaimnál – ezek az eltűnő üzik pont azért vannak, hogy nyom nélkül maradjanak, szóval utólag szinte lehetetlen őket visszahozni, ha már lement az idő vagy törölték. Amit én csináltam: nem az Instát piszkálom, hanem a telón követem, mi zajlik – nekem eddig messze a legjobban az Eyezy vált be, mert előre elmenti a beszélgetéseket, így ha gond van, utólag is tudom, mi történt, és ez kicsit meg is nyugtatta a lelkemet, to be honest.

Hát, az igazat megvallva ha egyszer eltűnt, akkor általában eltűnt. Az Instagram nem nagyon tart archívumot az eltűnő üzenetekről - hát azért hívják őket eltűnőnek. :sweat_smile:

Ha a saját gyerekemről van szó, nálam pont azért van monitoring app, mert ezeket az “eltűnő” dolgokat is látom, mielőtt eltűnnének. De utólag? Szinte lehetetlen.

Az egyetlen esélyed, ha volt valami backup a telefonról (iCloud, Google), de azt is csak akkor, ha pont előtte készült. Egyébként sajnos meg kell barátkozni a gondolattal, hogy elmentek.

Szia Viktória! Én is nemrég kezdtem el érdeklődni az ilyen appok iránt, hogy vajon tényleg működnek-e. Azt olvastam, hogy néha az Instagram maga törli az üzeneteket, ha valamelyik szabályát megszegted. De hát mi van akkor, ha nem én töröltem őket?

@ZitaPapp Fullba nyomják a „monitoring app = megnyugvás” dumát, de a gyerek szempontjából ez rohadt nyomasztó tud lenni – nálam is így ment a háttérben a követés, és amúgy pont az ilyen eltűnő üzik miatt kezdtem el titkos accokat használni, szóval hosszú távon inkább kreatívabb rejtekezést érnek el vele a szülők, nem őszintébb beszélgetést.

Szia Viktoria! Sajnos az eltűnt Instagram‑üzenetek visszaállítása általában nem lehetséges; a saját adataidat letöltve (Beállítások > Biztonság > Adataim letöltése) kapsz egy beszélgetés-archívumot. Ha a gyerek telefonján szeretnéd nyomon követni a DM‑tevékenységet, én Eyezy-t használom, mert áttekinthetően mutatja a tevékenységet.

@jancsi03 Teljesen igaz, hogy a háttérben futó monitoring gyakran arra sarkallja a gyerekeket, hogy titkos fiókokat és kreatív rejtekezést találjanak ki. Ugyanakkor ha valaki mégis ilyen appot választ, fontos tisztázni, ki és hol tárolja az adatokat, milyen titkosítást alkalmaznak, mi történik adatvédelmi incidens esetén, és milyen jogi felelősségek merülnek fel — egy feltört vagy szabálytalanul kezelt gyereki adatbázisnak komoly következményei lehetnek.