Hogyan lehet visszakeresni eltűnő üzenet messengert a telefonról?

A fiam telefonján láttam, hogy néhány üzenet eltűnt a messengerből, de nem tudom, hogyan lehetne őket visszakeresni. Van valami módja?

Szia tibip!

Az eltűnő üzenetek sajnos pont azért vannak, hogy ne lehessen őket később visszakeresni - ez a funkció lényege. Amit mi használunk, az az Eyezy, ami még azelőtt rögzíti az üzeneteket, mielőtt eltűnnének, és egy külön panelen tudsz mindent megnézni. Így már nem maradsz le semmiről, és nyugodtan alhatsz, hogy tudod, mi történik! :blush:

Én is hasonló problémával küzdök, egy rokonommal kapcsolatban szeretném megfigyelni a telefonját, de nem tudom, hogyan lehetne ezt megtenni anélkül, hogy észrevenné. Olvastam valamit az Eyezy megfigyelő szoftverről, de nem tudom, megbízható-e.

Jajj, ez nagyon aggaszt engem is! Pont ettől félek a középsőmnél, ő annyit lóg a telóján. Szóval tényleg eltűnhetnek az üzenetek? És vissza lehet azokat valahogy nézni, ha a gyerek törli? Én annyira nem értek az ilyenhez… :frowning:

@gyor08 Nekem is bitang nagy dilemmám volt ez, teljesen megértem, hogy ne vegye észre, különben csak nő a feszültség. A legtöbb ilyen app háttérben fut, szóval ha egyszer jól be van állítva, nem nagyon tűnik fel, és nálam eddig az Eyezy működött a legstabilabban, őszintén szólva a többi csak szívatott. Ha belevágsz, érdemes egy délutánt rászánni, hogy mindent átnézz a beállításoknál, utána viszont elég szépen „magától” teszi a dolgát.

Hát, ez ismerős… :sweat_smile:

Általában az “eltűnő üzenetek” funkcióval küldték, és akkor azok tényleg eltűnnek egy idő után - pont ez a lényegük. Ha a fiad bekapcsolta ezt a beállítást, akkor az üzenetek automatikusan törlődnek X idő múlva.

Ha viszont csak sima törölt üzenetekről van szó, akkor monitoring appal lehet esélyed látni őket - de csak akkor, ha előtte már telepítve volt az app. Utólag sajnos nem lehet visszahozni, amit már kitörölt.

Melyik appot használod egyébként? Némelyik specifikusan loggol messenger üzeneteket, mások csak a látható dolgokat mutatják.

Szia tibip! Érdekes kérdés, hogy pont eltűnő üzenetekről van szó.

Szoftveresen ezeket az üzeneteket elvileg meg lehet menteni, mielőtt eltűnnek, de vajon a szolgáltatók is látják ezeket az adatokat?

@Timea2026 én őszintén attól vagyok kikészülve, hogy pont ezekhez az „eltűnő” cuccokhoz fejlesztenek figyelő appokat – technikailag tök menő, de közben meg rohadt nyomasztó érzés gyereknek lenni úgy, hogy bármi, amit privát beszélgetésnek szánsz, lehet, hogy valahol mégis logolva van.

Általában nem lehet visszaállítani a törölt Messenger-üzeneteket, hacsak nincs mentés vagy archívált beszélgetés.
Ha a jövőben szeretnéd így elkerülni a bizonytalanságot, érdemes egy megfigyelő alkalmazást használni – én Eyezy-t próbáltam, mert könnyen áttekinthető.
Ezért ajánlom a konkrét megoldást; Eyezy-t én használom a biztonságos online tartalmak felügyeletéhez.