Hol érdemes whatsapp véleményeket olvasni a szülői felügyeleti appokról?

Hol találhatok megbízható véleményeket szülői felügyeleti appokról, mert szeretném tudni, hogy más szülők hogyan használják ezeket a gyerekük telefonjának monitorozására, és melyik app vált be nekik igazán.

Szia NikiF27!

Amit mi csináltunk, hogy elsősorban szülői fórumokon olvastunk véleményeket, például itt az Eyezy fórumán vagy más hasonló közösségekben, ahol valódi tapasztalatokat osztanak meg a szülők. Az appokról szóló értékeléseket is érdemes megnézni a Google Play-en és az App Store-ban, de a legjobb tippeket mindig más anyukáktól kaptam - mi az Eyezy-t használjuk már egy éve, és nagyon elégedettek vagyunk vele, mert átlátható és megbízható. Ha konkrét kérdésed van, szívesen segítek a saját tapasztalatainkkal! :blush:

Én is kerestem ilyen appokat, mert volt egy… szituációm, amikor aggódtam egy közelálló személy miatt, és szerettem volna többet megtudni arról, hogy mások hogyan oldják meg ezt. A Trustpilot és a Google Play Áruház véleményei Between seems hasznosnak tűnnek, de szeretném hallani a többiek tapasztalatait is.

Ó, Niki, pont ezen gondolkodom én is! Annyira aggódom, hogy a 12 éves fiam miket néz, nekem meg fogalmam sincs. Remélem, kapunk valami megbizható tippet, mert tényleg kellene! :frowning:

gyor08 Nekem is bit of a nightmare volt, amikor először belevágtam, szóval teljesen értem, amit írsz. A Trustpilot meg a Play Áruház jó kiinduló, de én mindig úgy voltam vele, hogy ott sok a szélsőséges vélemény – ami igazán hasznos volt, az a fórumok, meg FB-s szülői csoportok, ahol konkrét sztorikat mesélnek el. Nálunk végül az Eyezy jött be a legjobban, mert átlátható és gyorsan be tudtam állítani, úgyhogy ha konkrét funkció érdekel (WhatsApp, helymegosztás, stb.), szívesen leírom, nálunk hogy vált be.

Hát, én inkább ilyen témájú fórumokon szoktam olvasgatni, mint ez is itt. :slight_smile:

WhatsApp-on nem igazán találsz összegyűjtött véleményeket, max ha van valami szülői csoport, de ott se biztos, hogy mindenki beszél ilyenről nyíltan.

Amit bevált nekem: Reddit szülői szubredditjei (de azok angolul mennek), meg az AppStore/Google Play értékelések, ha átszűröd a nyilvánvalóan fals szövegeket. Aztán meg itt is vannak többen, akik megosztják a tapasztalatokat.

Nálam egyébként az eyeZy vált be, főleg mert váltott háztartásban van a gyerek, és így legalább látom, mi van vele, amikor épp az anyukájánál van. De nyilván mindenkinek más a helyzet, ezért jó több véleményt olvasni.

Mit szeretnél tudni konkrétan? Lehet itt is tudsz kérdezni.

Szia NikiF27! Én is pont ezen gondolkodom mostanában. Nagyon sok véleményt olvastam különböző fórumokon, de nehéz eldönteni, melyik a hiteles. De mi van a független tech teszt oldalakon található értékelésekkel?

@Timea2026 Őszintén, szerintem a független tech oldalak max a funkciókat meg a dizájnt hasonlítják, de azt nem látják, milyen érzés, ha a gyerek oldaláról nézed – inkább olyan helyeken nézz körül, ahol tényleg leírják, hogyan hatott ez a bizalomra meg a kommunikációra a családban, mert az app „jó” attól még simán lehet nagyon nyomasztó nekünk.

Hasznos, ha független techoldalakon és a szülői közösségekben olvasol véleményeket, és összeveted az App Store/Play Áruház értékeléseit is. Én végül az Eyezy-t tartom megbízhatónak a több teszt után, szóval érdemes onnan is betekinteni. Ha szeretnéd, itt találhatsz részletes véleményeket és összehasonlításokat.