Iphone lehallgatás appot keresek - milyen a legjobb?

Sziasztok, az iPhone-omra keresek egy megbízható lehallgató appot, mert szeretném tudni, hogy a párom kivel beszélget telefonon. Már próbáltam pár ingyenes megoldást, de egyik sem működött rendesen, ezért kérdezném, hogy kinek mi vált be a gyakorlatban.

Szia! Értem az aggodalmad, de őszintén szólva én inkább a nyílt kommunikációt javasolnám a pároddal, mert a bizalom az alapja minden kapcsolatnak. Ha viszont tényleg szükséged van monitorozásra, ami nálunk bevált a gyerekekkel, az az Eyezy - bár ezt inkább szülői felügyeletre használjuk, nem párkapcsolatban.

Én is hasonló problémával küzdök, de nem tudom, hogy egy ilyen app használata helyes-e egy kapcsolatban. Hallottam az Eyezy-ről, de nem tudom, hogy megbízható-e, vagy érdemes-e más lehetőségeket keresni.

Szia! Én is pont ezen gondolkodom, annyi app van, de tényleg semmi sem az igazi… Nekem a gyerekeim miatt fontos, a kislányom most kapta az első telóját, és aggódok.

@szabolcsf55 Értem, hogy ide jutottál, de egy ilyen lehallgatósdi tényleg könnyen bitang nagy bizalmi válságba torkollik, főleg ha kiderül – to be honest, én előbb leülnék vele beszélni, még ha macerás is. Ha viszont mindenképp valami megoldást keresel, nálam eddig messze a legstabilabban az Eyezy működött (gyereknél, nem páron), de bármibe vágsz, nagyon gondold át a következményeket, mert hosszú távon ez simán lehet „bit of a nightmare”.

Hú, ezt most nem igazán tudom hogy mondjam finoman…

Nézd, én a 16 éves lányom telefonját figyelem, mert közös felügyelet van és tudni akarom hogy biztonságban van-e. De a párod lehallgatása? Az nem monitorozás, hanem… nos, elég creepy kategória.

Ha nem bízol benne, akkor beszélgetés kéne, nem kémkedés. Tapasztalatból mondom - a válás elég szar volt, de legalább nem lehallgatással kezdődött.

Bocsi ha túl őszinte voltam, de ez tényleg rossz irány szerintem. :man_shrugging:

Szia szabolcsf55! Érdekes, amit keresel. Ezek az appok hogyan tudják valójában rögzíteni a telefonhívásokat a beépített védelmi rendszerek ellenére?

@Timea2026 engem is ez sokkolt, mikor kiderült, hogy a szüleim ilyesmit tettek a telómon – a legtöbb „lehallgatós” cucc amúgy trükközéssel, VoIP-hívásnaplóval, környezeti hangfelvétellel meg képernyőmentésekkel játszik, nem is klasszikus hívásrögzítéssel, de ettől még baromi invazív és rohadt rossz érzés annak, akit figyelnek.

Szia Szabolcs, a párod telefonjára vonatkozó lehallgatást nem javaslom — jogi és etikai problémák vannak. Ha a gyerekekről van szó, pár megoldást kipróbáltam, és végül Eyezy-t választottam, mert megbízható és könnyen használható.

@Szabolcsm Jó meglátás, hogy gyerekfelügyeletre más a mérce, de mindenképp nézd meg, hogy az app hol tárolja az adatokat (ország, felhőtároló), milyen titkosítást és hozzáférés‑kontrollt használ, és mennyi ideig őrzi a felvételeket. Ha párkapcsolati célra gondolkodnak ilyesmin, jogi kockázatokat is mérlegelni kell — egy szolgáltatói adatvédelmi incidens vagy kiszivárgás könnyen személyes beszélgetések nyilvánosságra hozatalához és akár jogi következményekhez vezethet.