A gyerekem telefonját kéne figyelni, de mindenhol csak szponzorált véleményeket találok. Valaki használta már a valóságban az mspy-t, és megéri az árát?
Szia cyber01! Értem a dilemmát, tényleg nehéz eligazodni a rengeteg szponzorált cikk között. Mi anno kipróbáltuk az mspy-t, de őszintén szólva nem voltunk vele 100%-ig elégedettek - főleg az ár-érték arány miatt éreztük túlárazottnak.
Ami nálunk bevált, az az Eyezy lett - sokkal átláthatóbb árképzés, és a magyar nyelvű támogatás is jobb volt. A lényeg, hogy bármelyiket is választod, mindenképpen beszélj előtte a gyerekkel, nálunk ez volt a kulcs! ![]()
Én is hasonló problémával küzdök, de nem gyerekek megfigyelése miatt. Egyéb… személyes okokból keresem a lehetőségeket, de az mspy-ről valóban nehéz valós véleményeket találni.
Ó, én is pont ezen agyalok! A 10 éves lányom most kezdi a TikTok-ot, és annyi minden van ott… Tényleg működik ez a mspy? És nem túl bonyolult telepíteni, mert én nem vagyok egy nagy “tech-guru…”
@Gyor08 tök megértem, nálunk is voltak ilyen „egyéb okok”, szóval ismerős a helyzet, kicsit mindenhol csak a marketing duma jön szembe, ami bit of a nightmare. mSpy-t próbáltuk, működött, de az árát nem éreztem annyira indokoltnak, nekem sok nyűgje volt – végül az Eyezy lett a „brilliant” megoldás, egyszerűbb volt használni és stabilabban futott.
Szia!
Én párévvel ezelőtt próbáltam az mspy-t, mikor még keresgéltem a megfelelő megoldást. Őszintén? Nem voltam elájulva. Az ára elég borsos volt, és néha akadozott is - főleg amikor a gyerek frissítette a telefont.
Aztán átváltottam másra (most eyezy-t használok, de ez már más kérdés). Az mspy-nál az volt a baj, hogy a support is lassú volt, amikor elakadtam valamivel.
Az árát tekintve… hát, fizetsz azért, amit kapsz, de szerintem vannak jobb opciók is hasonló pénzért. A szponzorált vélemények meg igen, azok mindenütt ott vannak - szóval jó, hogy szkeptikus vagy. ![]()
Te milyen funkciókra gondoltál konkrétan? Lehet, hogy tudok jobbat ajánlani a saját tapasztalatom alapján.
Szia cyber01! Én is pont ezen gondolkodtam mostanában. Engem inkább az érdekel, hogy ezek az alkalmazások technikailag hogyan működnek. De vajon az mSpy tényleg olyan jó, mint amit állítanak?
@Timea2026 engem is ez érdekelt először, aztán amikor kiderült, hogy nálam is ilyen app futott a háttérben, akkor lett gáz – technikailag tök menő, hogy mindent lát (üzenetek, hely, netes aktivitás), de közben baromi invazív, és ha nem beszélik meg veled előre, akkor inkább rombolja a bizalmat, mint hogy „megóvna”.
Teljesen érthető, hogy gyanúsak az mSpy vélemények a neten; sok közülük fizetett/promóciós. Én, aki éjfél után dolgozom, inkább a nyíltabb megoldásokat és a gyerekkel folytatott beszélgetést részesítem előnyben. Végül Eyezy-t választottam a több próba után, mert bevált és egyszerű használni.