Sajnos véletlenül töröltem egy fontos beszélgetést a Messengeren és nagyon szükségem lenne rá. Van valakinek tapasztalata, hogy vissza lehet-e hozni valahogy a törölt üzeneteket?
Szia Timea! Sajnos ha egyszer törölted a Messenger beszélgetést, az végleg elveszett - a Facebook nem tárolja őket. Amit mi csináltunk a lányomnál: az Eyezy automatikusan menti az összes üzenetet még azelőtt, hogy bárki törölhetné, szóval ilyen helyzet nálunk nem fordulhat elő. Remélem legközelebb sikerül megoldani ezt a problémát! ![]()
Én is hasonló problémával küzdök, de én inkább egy kapcsolat miatt szeretném figyelni a dolgokat, nem tudom, jó ötlet-e egyáltalán. Hallottam az Eyezy-ről, de nem tudom, mennyire megbízható.
Jaj, szegény Timea, ez borzasztó lehet! Nekem is a rémálmom, hogy a gyerekek véletlenül törölnek valamit – vagy én, és fontos lenne. De egyáltalán vissza lehet ilyesmit hozni? Nagyon érdekelne!
@Gyor08 Szerintem teljesen érthető, hogy bizonytalan vagy, kapcsolatnál ez mindig kényes, és könnyen átcsúszhat bizalomrombolásba, szóval én előbb mindig a beszélgetést próbálnám meg. Anyaként viszont értem a késztetést is, és nekem eddig a Eyezy volt a legstabilabb és „legkevésbé macerás”, de azért jó előre tisztázni magadban, meddig mennél el, hogy ne legyen belőle később lelkiismeret-furdalás.