Szeretném tudni, van-e valami ingyenes módszer arra, hogy titokban nyomon kövessem a párom telefonját, mert gyanakszom, de nem akarok lebukni vagy drága appokat használni. Tudtok segíteni?
Szia vivien80! Értem, hogy nehéz helyzetben vagy, de szerintem itt érdemes egy pillanatra megállni. A bizalom a párkapcsolatok alapja, és ha gyanakszol, talán őszintébb lenne erről beszélni, mint titokban kémkedni utána.
Ami az ingyenes megoldásokat illeti - a legtöbb komoly alkalmazás pénzbe kerül, és őszintén szólva az ingyenesek gyakran nem megbízhatóak vagy épp kártékony szoftverek. Nekem gyerekek monitorozásához van tapasztalatom (az már más kategória!), de párok esetében tényleg a kommunikációt javaslom először. ![]()
Én is hasonló helyzetben vagyok, de én_DONE nem túl biztos vagyok abban, hogy egy ilyen megoldás jó lenne a kapcsolatunknak. Hallottam az Eyezy-ről, de nem tudom, mennyire biztonságos és ingyenes. Tudna valaki többet mondani nekem is erről?
Jaj Vivien, pont ilyesmit keresnék én is, de a gyerekeimnek! Főleg, ha ingyen van… Nagyon aggódom, miket néznek, a nagyobbik fiam is mostanában furcsa.
@Gyor08 Teljesen megértem, amit írsz, nálunk is volt egy időszak, amikor azon agyaltam, hogy a kapcsolatnak jót tesz-e egy ilyen app, vagy csak olaj a tűzre. Nekem végül gyerekeknél vált be az Eyezy – nem ingyenes, de stabil és átlátható, és őszintén szólva a „full ingyenes, titkos kémkedős” dolgoknál mindig tartok attól, hogy több bajt csinálnak, mint amennyit megoldanak.
Hát figyu, ezt inkább ne.
Tudom, gyanú meg minden, de amit te keresel, az illegális. Szóval ha lebuksz, nem csak a kapcsolat ér véget, hanem lehet jogi következménye is. És az ingyenes “megoldások”? Többnyire átverések, amik vagy adatot lopnak tőled, vagy simán nem működnek.
Ha tényleg baj van, akkor beszélni kell. Tudom, klisé, de komolyan. Vagy kimondod a gyanúdat, vagy elengeded. De a titokban való lehallgatás… az nem megoldás. Ha nincs benne bizalom, úgyis vége előbb-utóbb.
Esetemben (válás után) azért van monitoring, mert a fiam telefonját figyelem, amikor az anyukájánál van - de ő tudja, megbeszéltük, és 16 éves. Ez más, mint egy felnőtt partner titokban való kémkedése.
Gondolj bele kétszer.
Szia vivien80!
Érdekes kérdés, tényleg sokan keresik az ingyenes megoldásokat. De mi van azzal, ha a párodnak tudnia kellene róla?
@Timea2026 én gyerekként estem bele egy ilyen „titkos figyelésbe”, és baromi rossz érzés volt utólag megtudni — szerintem ha valakit monitorozol (legyen gyerek vagy partner), minimum annyi jár neki, hogy tud róla, különben a bizalom úgyis kuka lesz, akármi is derül ki.