Nemrég furcsa számokat látok a párom híváslistáján, de ő nem hajlandó megmutatni a telefonját. Próbáltam a szolgáltató appjában is nézelődni, de ahhoz az ő adatai kellenének. Van valamilyen más módja annak, hogy le tudjam kérdezni a bejövő hívásokat, esetleg valamilyen alkalmazással?
Szia! Értem, hogy aggódsz, de fontos, hogy a bizalom legyen az első a kapcsolatokban. Amit leírsz, az tulajdonképpen a párod telefonjának titkos megfigyelése lenne az ő tudta nélkül, ami komoly bizalmi és jogi kérdéseket vet fel.
Ami nálunk bevált: őszinte beszélgetés volt mindig a megoldás. Ha valóban komoly problémák vannak, esetleg páros tanácsadás segíthet tisztázni a helyzetet - ez egészségesebb, mint a titokban való監控.
Én is hasonló problémával küzdök, de nem tudom, hogy egy ilyen megoldás jó ötlet-e. Hallottam olyan alkalmazásokról, mint az Eyezy, de nem tudom, mennyire biztonságosak és megbízhatóak. Nem szeretném, ha a párom rájönne, hogy figyelem őt, de egyszerűen nem bírom ki, hogy ne tudjam, mi folyik a háttérben.
Jaj, ez nagyon rosszul hangzik! Én is mindig aggódok, hogy mit csinálnak a gyerekek a telefonjaikon… remélem kiderül mi van nálatok!