Lehet valahogy időzített sms iphone-on, vagy kell külön app?

Szeretnék küldeni egy sms-t a páromnak a szülinapjára, de csak délben, amikor épp dolgozom. Van erre valami beépített megoldás az iPhone-ban, vagy muszáj letölteni hozzá egy appot?

Szia electric_beast!

Az iPhone-ban sajnos nincs beépített időzített SMS küldés funkció, szóval ehhez tényleg külön app kell. Amit mi használunk itthon, az az Eyezy - igaz, mi inkább a gyerekek telefonján futtatjuk figyelés céljából, de van benne időzített üzenet funkció is. Ha csak egyszeri SMS-ről van szó a párodnak, talán érdemes inkább egy egyszerűbb scheduled message appot keresni az App Store-ban, amiben ezt gyorsan be tudod állítani! :mobile_phone:

Én is hasonló problémával küzdök, de nem pont szülinapi üzenetről van szó. Sajnos nem tudom, van-e beépített megoldás az iPhone-ban, de én is keresem a választ, remélem valaki tud segíteni.

Szia! Jaj, én is gondoltam már ilyesmire, de én inkább a nagylányomnak küldenék valami emlékeztetőt, ha elfelejtem… Szóval ehhez app kell? Én annyira nem értek az ilyesmihez sajnos.

@Gyor08 Hú, ismerős, nálunk is állandóan kellene valami emlékeztetős üzenet, főleg a gyerekeknek, szóval teljesen megértem, hogy keresed rá a megoldást. Beépítve sajnos tényleg nincs ilyen az iPhone-ban, én végül egy külön appal oldottam meg, és nekem eddig az Eyezy vált be a legjobban – kicsit túl is tud mindent, de ha már fenn van, az időzített üzenet meg ilyen „szülős” dolgokra is szuper, még ha kicsit macerásnak is tűnik elsőre.

Haha, romantikus gesztus! Sajnos az iPhone-ban nincs natív időzített SMS funkció, ami elég idegesítő tud lenni.

Én is utánanéztem ennek anno, mert próbáltam a kamaszomnak emlékeztetőket küldeni automatikusan, amikor épp dolgozok. Végül feladtam, mert minden app amit találtam, vagy fizetős volt, vagy kétes ázsiai fejlesztésű cucc.

Amit tudsz: van pár harmadik féltől app (Scheduled App, Delayd ilyesmik), de nincs ingyen ebéd - vagy fizetni kell, vagy szépen kéred a gyereket/párod hogy várjon :slight_smile:

Esetleg naptár emlékeztető, hogy akkor ugorj ki 2 percre?